FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI

Prunea îi ia apărarea lui N'Doye: "N-are nici o vină!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 20:03

Scandalul continuă la Astra Ploieşti chiar şi după demiterea lui Tibi Selymeş. Ioan Niculae s-a ţinut de cuvînt şi l-a dat afară tpe tehnician a doua zi după înfrîngerea de pe teren propriu cu Voinţa Sibiu, dar celelalte decizii anunţate sîmbătă întîrzie să fie puse în aplicare.

Florin Prunea, managerul prahovenilor, a încercat să-i ia apărarea lui Ousmane N'Doye, jucător acuzat de patron că ar fi adus o prostituată în hotelul echipei înaintea meciului de la Cluj, din prima etapă.

"N'Doye şi Goian sînt încă jucătorii Astrei şi sînt la antrenament. N'Doye nu are nici o legătură cu ce s-a întîmplat la Cluj. El a fost găsit în cameră atunci cînd a fost verificat, nu a făcut nici o problemă staffului. Nu cred că a fost OK să fie acuzat", a spus Prunea.

Ioan Niculae l-a acuzat la finalul meciului cu Voinţa Sibiu (0-1) pe jucătorul senegalez că ar fi adus o prostituată în hotelul în care a fost cazată echipa la Cluj.

"La Cluj, Fatai avea o «domnişoară» în camera de hotel! Nu se poate aşa ceva. E posibil ca ea să fi fost adusă de N'Doye. Regret ziua cînd l-am adus de la Dinamo, dar nu-mi dau seama cum Selymeş a putut permite să se ajungă pînă aici", a spus acesta la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
luke2
luke2  •  02 August 2011, 21:45

Pai cum sa fie N'Doye cand eu sunt pestele principal? Voi ati inebunit sa-mi stricati piata. Eu sunt seful, managerul general si pestele de aur...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close