FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - FCSB 0-2

Prunea l-a auzit pe Chiricheș și a povestit în direct: „«Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea»”

Pornind de la ce a spus Vlad Chiricheș după Oțelul - FCSB 0-2, Florin Prunea a rememorat un episod din perioada în care activa ca portar în Superliga. +27   FOTO
Pornind de la ce a spus Vlad Chiricheș după Oțelul - FCSB 0-2, Florin Prunea a rememorat un episod din perioada în care activa ca portar în Superliga.

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 10:59 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 12:56

Pornind de la ce a spus Vlad Chiricheș după Oțelul - FCSB 0-2, Florin Prunea a rememorat un episod din perioada în care activa ca portar în Liga 1.

„Au fost anumite înjurături gratuite”, a spus Chiricheș la capătul primului joc în roș-albastru după 10 ani.

Basarab Panduru vede deja echipele retrogradate din Superliga: „Sunt cele mai slabe”
RETROGRADARE
Basarab Panduru vede deja echipele retrogradate din Superliga: „Sunt cele mai slabe”

Florin Prunea: „Un suporter al Oțelului a divorțat din cauza mea”

„Trebuie să se obișnuiască din nou Chiricheș cu fotbalul românesc, cu atmosfera, unii te mai înjură. Un suporter al Oțelului a divorțat din cauza mea. M-a înjurat toată repriza. Și la pauză i-am zis: «Mai poți, fratele meu?».

Și el îmi zice «Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea și am divorțat». Îți dai seama unde s-a ajuns? Și i-am zis «Bine, mă, înjură-mă până la capăt cum vrei tu»", a povestit Prunea la „Digi Sport Matinal”.

Se întâmpla după Campionatul Mondial din 1994, când Prunea a gafat în sfertul de finală cu Suedia (2-2, 4-5 la penalty-uri). În minutul 115, nordicii au egalat prin Kennet Andersson, după ce portarul nostru a ieșit greșit pe o centrare, și s-au calificat la loviturile de departajare.

Ce a declarat Vlad Chiricheș după Oțelul - FCSB 0-2: 

Oțelul a fost o echipă arțăgoasă, agresivă. Poate am fi putut să jucăm mai bine, să pasăm mai bine, dar a fost un teren dificil. 

Personal, după două luni, cred că a fost bine. Am avut emoții normale pentru un nou început. Am fost concentrat și nu au fost probleme. 

M-am trezit într-o altă realitate, dar trebuie să mă obișnuiesc. Vreau să mă acomodez, să revin la mentalitatea de aici, să aduc prin experiența mea ceva în plus. Vreau să ajut prin ce am învățat eu în anii petrecuți în afară. 

Sunt 4 victorii, sper să o ținem tot așa, să jucăm mai bine, să dăm mai mult goluri și să nu primim. Trebuie să încerc să mă obișnuiesc din nou. Am trăit niște momente și când am ieșit, niște persoane m-au înjurat gratuit. Niște injurii fără sens. În rest a fost bine, echipa a câștigat, am arătat un spirit bun, determinare. Asta e important pentru echipă. Sunt fericit că lumea (n.r. - suporterii FCSB) mă apreciază, le mulțumim suporterilor că au făcut deplasarea. Ne bucurăm că i-am răsplătit cu această victorie

VIDEO. Octavian Popescu, eurogol în Oțelul Galați - FCSB

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida Oțelul - FCSB

Vlad Chiricheș a rezistat 63 de minute în Oțelul - FCSB / foto: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
+23 FOTO

Mai multe articole despre Oțelul - FCSB 0-2:

Florinel Coman, criticat imediat după meci: „Pare că are o suficiență, merge pe teren” + Nici Olaru n-a scăpat!
OȚELUL - FCSB 0-2
Florinel Coman, criticat imediat după meci: „Pare că are o suficiență, merge pe teren” + Nici Olaru n-a scăpat!
Concluzie dură după Oțelul - FCSB: „Nu e joc de sâmbătă seară. Te-ai fi așteptat la altceva”
OȚELUL - FCSB 0-2
Concluzie dură după Oțelul - FCSB: „Nu e joc de sâmbătă seară. Te-ai fi așteptat la altceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  30 Iulie 2023, 23:33

Ce frumos...Bine ca ati pus din nou faza de la meciul cu Suedia. Cred ca uitaseram un frame...

Averroes
Averroes  •  30 Iulie 2023, 18:09
Postat de Catalynn_1 pe 30 Iulie 2023, 16:47

Nu are rost sa va mint, ca fotbalist nu am putut sa il sufăr! Însă omul e adevărat rău, jos pălăria! Nu am suferit niciodată ca microbist cum am suferit atunci, este unul dintre momentele alea din viața in care deși au trecut chiar si 50 de ani tot îți aduci aminte perfect unde erai, ce făceai, cu ce erai îmbrăcat etc. Pot spune ca mi-a produs un PTSD! :-)))

Minte-ne mestesugit, scumpo

donqhot
donqhot  •  30 Iulie 2023, 18:08

nici atunci, nici dupa, nici acum, nu vad greseala lui Prunea in meciul cu Suedia. Andersen pur si simplu a fost primul la minge, se intampla de atatea ori la fotbal. Greseala imi pare a liniilor noastre de mijloc si de aparare care au fugit in spate si l-au lasat pe suedez singur, sa centreze cum stie el mai bine.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close