FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Prunea și Rednic continuă războiul declarațiilor după decizia Tribunalului: „Am depus probe zdrobitoare” vs. „Doar articole din online”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 14:18 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 14:33

Mircea Rednic și Florin Prunea continuă războiul declarațiilor, după ce fostul portar a câștigat procesul cu antrenorul și fiica lui.

Mircea și Luana Rednic l-au dat în judecată pe fostul președinte al lui Dinamo și i-au cerut daune morale de 700.000 de euro, după ce Prunea  l-a acuzat pe tehnician de mai multe ilegalități comise în ultimul său mandat la Dinamo.

Fostul portar a câștigat procesul, după ce Tribunalul București a respins ca nefondată cererea familiei Rednic, și a reacționat prompt.

„Documentele pe care le-am depus la instanță au fost zdrobitoare. Avocații s-au ocupat, iar azi am primit și eu vestea. Era normal. El și fiica lui m-au dat în judecată și îmi cereau 700.000 de euro, mi se pare. Era clar că instanța va respinge, pentru că probele au fost zdrobitoare. Am avut dreptate cu tot ce am spus”, a spus Prunea, potrivit digisport.ro.

Mircea Rednic: „Voi face apel”

„Puriul” a replicat imediat că încă are speranțe că instanța îi va da dreptate .

Singurele probe depuse în instanță au fost niște extrase din articole apărute în mediul online. Așteptăm motivarea instanței în baza acestor «probe zdrobitoare» depuse de Prunea, dar și raportat la probele depuse de mine. Împotriva deciziei voi formula apel, urmând ca un alt complet să analizeze cele susținute de mine. Am încredere că instanțele de judecată își vor face propriul examen de apreciere asupra probelor depuse de ambele părți în mod echitabil”, a spus Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

De la ce a plecat conflictul Prunea – Rednic

În decembrie 2019, Mircea Rednic (57 de ani) și fiica sa, Luana, l-au acționat în instanță pe Prunea după declarațiile acestuia.

Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta. Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane! Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. 

Aceeaşi regie şi la Gnohere, şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum. Ăștia vindeau și câinii de la Săftica! A fost jaf armat ce a făcut Rednic! Ar fi luat comisioane de la 12-13 jucători! M-a sunat Luana într-o zi, că are ofertă pentru Montini. 300.000 de euro pentru club și 500.000 de euro salariul jucătorului. Am crezut că n-aud bine! 300.000 pentru Dinamo și 500.000 pentru jucător? Păi, 200.000-300.000 de euro plecau către ei. Acesta este Mircea Rednic!
- Florin Prunea

VIDEO Dinamo, duel tare cu FC Voluntari. Totul despre meciul din Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Drama unui campion al Ligii 1 » Operat pentru a scăpa de paralizie, va fi supus unei noi intervenții: „Niciodată nu voi putea fi 100% bine”

EXCLUSIV Dinamo ia în calcul o măsură extremă pentru a se salva! De cine se roagă să bage bani în club

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
pirucul
pirucul  •  20 Noiembrie 2020, 08:29
Postat de mehighms pe 20 Noiembrie 2020, 08:05

***? am luat golul ala din cauza la marele portar! ce debitezi tu aici?

te-a deranjat adevarul? tot o dati cu prunea , da intradevar omul a gresit dar nici stelisti nu au marcat din penalty. sa nu uitam un penalty se rateaza nu se apara.

mehighms
mehighms  •  20 Noiembrie 2020, 08:05
Postat de dubluv pe 19 Noiembrie 2020, 19:31

nu stiu de ce a ingropat-o Prunea si nu Belodedici sau Dan Petrescu care au ratat penaltyurile de departajare. Hai sa fim onesti si sa recunoastem ca Romania atunci nu a meritat mai mult: ne-am calificat la mustata (vezi penalty ratat de Tara Galilor in meci decisiv), am mancat bataie rau de la Elvetia si am batut Columbia (care totusi ne-a dominat absolut total), SUA si Argentina (echipa care traia din plin socul depistarii pozitive a lui Maradona).

***? am luat golul ala din cauza la marele portar! ce debitezi tu aici?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mattteo
mattteo  •  19 Noiembrie 2020, 23:33
Postat de ciollo pe 19 Noiembrie 2020, 16:04

Ieri a fost ziua de nastere a lui Mickey Mouse. Nu mai bine prezentati un duet cu Minny decat prostiile celor doi papitoi? Deja ajunge cu scoaterea in fata a celui care a ingropat nationala in cel mai bun moment al ei. Nu credeti?

Nu stiu de unde pana unde Rednic a.ajuns in gandirea ta papitoi ca Prunea????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează