FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Prunea: "Trebuie să demonstrăm că am trecut peste eliminarea din Europa"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Florin Prunea, managerul sportiv de la Dinamo, a comentat situaţia de la echipă înaintea meciului cu Rapid şi despre evenimentele care s-au petrecut în ultima vreme în fotbalul românesc.

 

"Va fi un joc interesant, dar cu siguranţă, diferenţa o vor face antrenorii şi jucătorii. Aşteptăm o victorie care să confirme începutul bun din campionat. Suporterii sînt alături de noi şi vrem să ne bucurăm împreună. Va fi greu pentru Rapid, atîta timp cît stadionul va fi plin", a declarat Florin Prunea.

"Jucătorii trebuie să treacă peste episodul de la Split. În fotbal nu e timp de regrete. Au şansa duminică să demonstreze că au trecut peste şi să facem suporterii fericiţi şi să începem o nouă relaţie. Nu mă interesează ce au declarat alţii cu privire la ce s-a întîmplat la Split. Noi trebuie să învăţăm din greşeli şi să arătăm că sîntem o echipă puternică", a afirmat directorul sportiv de la Dinamo cu privire la returul de la Split.

"Am transferat doi portari tinerti. Dani Coman este un portar pe care şi l-ar dori oricine, dar eu nu ştiu nimic despre o astfel de ofertă. Goian a jucat în meciul din Cupă cu Rapid 2, iar Grigore urmează un program de recuperare fizică. În scurt timp îşi vor reveni amîndoi", a declarat Prunea.

"Răzvan Lucescu mai are două săptămîni şi jumătate pînă la meciul cu Albania. La Piatra-Neamţ sînt sigur că stadionul va fi plin. Există jucători de la Dinamo care ar putea evolua la naţională, însă Răzvan a procedat corect, mai ales că l-a lăsat pe Torje la tineret. În plus, selecţionerul are ultimul cuvînt în ceea ce priveşte selecţia", a declarat Florin Prunea.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
pedrogar
pedrogar  •  13 August 2010, 16:04

Sa m.o,r,i tu mai pruna ca asa v-a fi.

soringealu
soringealu  •  13 August 2010, 12:25

CE SE INTAMPLA CU DOSARUL DE LA DNA?? DNA DORMI????? DEFAPT CA LA NOI LA NIMENI........ CAZU VALIZA MORT CAZU PENESCU MORT PRUNEA MORT O TARA DE C..A..C..A..T!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează