FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCSB 1-2

"Pufi" acuză, după ce a greșit decisiv cu FCSB: "Trebuia dat fault la faza golului"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 23:44

Portarul Cristi Bălgrădean este de părere că arbitrul Alexandru Tudor trebuia să intervină la faza din care FCSB a marcat golul victoriei în confruntarea cu Concordia Chiajna, pierdută de ilfoveni cu 1-2.

Goalkeeperul a scăpat mingea din mână, iar apoi Dennis Man a reluat în poartă, însă acuză că a fost împins de un coechipier, care la rândul său a fost împins de Gnohere.

"Cred că se putea acorda fault la Tipurici, pentru că Tipurici a fost împins de Gnohere și apoi m-a lovit pe mine. Eu nu-mi reproșez nimic, am fost împins. Cred că meritam un punct", a spus Bălgrădean la finalul partidei, la TV Dolce Sport.

VIDEO cu golul marcat de Dennis Man

Concordia este la al treilea insucces din trei meciuri disputate pe teren propriu, iar în primele patru etape ale sezonului a adunat un singur punct.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mokinio
mokinio  •  07 August 2017, 14:39

Da Pufi, dar daca sareai mai sus ca prunea in meciul cu Suedia, ai fi reusit sa respingi si doi, zi merci ca tudor a fost in zi "buna" si nu a inchis ochii decat la faza asta, ca la cate "circumstante" au fost pe parcursul meciului, scorul putea fi mai mare!

ervfr
ervfr  •  07 August 2017, 12:47

Pufi ai gresit exact in momentul in care trebuia si era cazul, ca altfel poate se termina 1-1 si nu batea cu cele discutate, sau poate trebuia sa gresesti prin minutul 90+ si era mai greu. E bine. Fotbalul merge inainte.

786995404710855
Adrian Ionescu  •  07 August 2017, 12:04

dacă dădea fault trebuia și două penalti pentru steaua și o lovitura libera directă de la 18 m cartonaș rosu pentru cocoșei dar a lăsat loc sa continui și la toate fazele

Vezi toate comentariile (10)
Comentează