FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Pufulete" anti-star » Golgeterul Stelei este un caz aparte: absent din scandaluri şi fără permis de conducere

Rusescu a marcat de trei ori consecutiv pentru Steaua. +11   FOTO
Rusescu a marcat de trei ori consecutiv pentru Steaua.

Articol de - Publicat marti, 20 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 19:24

Steaua continuă să spere la titlu mai ales graţie lui Rusescu, golgeterul fără permis de conducere, absent din scandaluri şi ironizat pentru tendinţa de îngrăşare.

"Lunetistul", "Mitraliera", "Danciu-gol", "Dicanio" sînt porecle bune pentru nişte golgeteri. Dar "Pufulete"? Acesta e nick-name-ul lui Rusescu, 23 de ani, omul care a dat 10 goluri pentru Steaua doar în campionat în acest sezon. E poreclit aşa din cauza tendinţei de îngrăşare. La reunirea din vara trecută, proaspăt transferat la Steaua, Raul a apărut cu cîteva kilograme în plus, suficiente cît să se vadă că e gras. "Are doar guşă", l-a scuzat Mihai Stoica.

Între timp a pierdut din surplus, dar în continuare pare a fi portretul standard de anti-vedetă, deşi e unul dintre fotbaliştii preferaţi ai suporterilor şi numele lui e scandat de fiecare dată cel mai tare la prezentarea echipelor, înaintea fiecărei partide. În partida cu Astra, a treia consecutivă în care a marcat, Raul a jucat nebărbierit. Şi neepilat pe picioare, spre deosebire de majoritatea jucătorilor care se aflau pe teren. Tot diferit de cei mai mulţi dintre colegii lui, Rusescu s-a oprit şi a dat declaraţii despre meci.

Iar de la interviuri n-a urcat într-o supermaşină, precum coechipierii săi, fiindcă el nici n-are permis de conducere! În majoritatea cazurilor, îl transportă Bicfalvi, mai ales de acasă la antrenament şi invers. O cheltuială în minus pentru Raul, care cîştigă în trei ani exact cît valorează maşinile lui Răduţ. Rezervă în ultimul an şi jumătate la Steaua, Mihai a povestit recent că a schimbat pînă la 22 de ani automobile de 350.000 de euro! Iar Rusescu e plătit cu 10.000 de euro lunar.

17 puncte i-au adus Stelei reuşitele lui Rusescu. El a început sezonul ca rezervă, după care a fost folosit des şi ca mijlocaş lateral, nu doar ca atacant

41 la sută dintre participanţii la un sondaj pe gsp.ro l-au votat pe Rusescu drept favorit în cursa pentru titlul de golgeter. Îl urmează Wesley, cu 32 la sută dintre voturi. Raul e pe locul 3 acum, după brazilian şi după Niculae

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  20 Martie 2012, 14:27

nu-l umflati in pene, e inca tanar si mai are de crescut si n-ar fi bine sa i se urce la cap :)

spectatorul
spectatorul  •  20 Martie 2012, 12:53
Postat de submarina pe 20 Martie 2012, 09:37

Rusescu e unul dintre cei mai buni jucatori de la Steaua, poate cel mai bun la moment, dar cu parere de rau, o sa-l critic un pic pentru surplusul de kg...nici in Liga 1 nu e permis acest lucru nemaivorbind de un campionat puternic din occident...scuze Raul...

Pastrand proportiile, nici Maradona, Ronaldo sau Gascoigne, de exemplu, nu erau prea slabuti...

valah.redandblue
valah.redandblue  •  20 Martie 2012, 10:31
Postat de nelu_s pe 20 Martie 2012, 10:26

parerea mea e ca este cel mai cuminte fotbalist din tara, si nu e cu nasu pe sus, a-ti vazut la fiecare meci cand inscrie ca golurile le dedica celui de sus, asta e important, un baiat extraordinar, forza rusescu si forza steaua

Pe vremuri Marcel Raducanu si Lita Dumitru aveau o vorba: antrenorii când te iau de la copiii și te învață de mic fotbalul de pot învăța totul, mai puțin ca atunci când ești în careu cu portarul fata în fata, ești doar tu și talentul înnăscut de a marca. De ce crezi ca marcatorii sunt cei mai scumpi din lume? Pt ca se nasc și nu se formează. Pot fii șlefuiți intrade-avar , dar calitatea de marcator o ai doar prin naștere.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează