FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Pufulete" fastest lap » Surpriză la Oliva Nova: "Motoreta" nu-l ajunge, Raul Rusescu e cel mai rapid stelist!

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 11:26

Costel Gâlcă a avut parte de o surpriză la testele fizice pe care jucătorii săi le-au efectuat în Spania. Deşi se aştepta ca Adi Popa să iasă primul la toate capitolele, mijlocaşul Stelei a fost surclasat, în mod neaşteptat, la viteza medie.
Culmea, cel care lasă în urmă ”Motoreta” din ofensiva campioanei este Raul Rusescu. Poreclit în trecut ”Pufulete” de colegi, pentru că apărea mai pufos la reuniri, atacantul s-a revanşat la Oliva Nova. Rusescu a fost primul la viteză medie în timpul testelor, depăşindu-i pe Papp, Vîlceanu şi Popa.

Ultimul n-a avut însă adversar atunci cînd a venit vorba de viteza maximă atinsă sau de rezistenţă la alergare într-un ritm susţinut.

Citeşte mai multe amănunte despre aventurile steliştilor în cantonamentul din Spania în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor, dar şi pe platforma Gazeta Digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
satyricon
satyricon  •  20 Ianuarie 2015, 12:29
Postat de irishjoe pe 20 Ianuarie 2015, 12:13

parca era pe moarte carnatz umflat ! Muresan ii cumparase coroana !

Si-a revenit dupa ce ai luat o mujhe de la el! Se pare ca cen turista de m ata te-a invatat cum sa o su-ji bine...

irishjoe
irishjoe  •  20 Ianuarie 2015, 12:13

parca era pe moarte carnatz umflat ! Muresan ii cumparase coroana !

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  20 Ianuarie 2015, 12:12

Sa intelegem ca doar 4 jucatori au fost testati? Mai ziaristilor, cum spuneti ca a iesit primul depasindu-i pe alti 3? Propozitia aia a fost in plus din moment ce a iesit primul, i-a depasit pe toti. Daca scriati ca i-a depasit inclusiv pe cei 3 era altceva. Of Doamne, noi fanii grobieni trebuie sa-i invatam pe ziaristi cum sa scrie un articol!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează