FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pulhac absent

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2007 00:00

Desi era anuntat titular, Cristi Pulhac nu a fost nici macar rezerva aseara. Fundasul stinga al "ciinilor" a suferit o entorsa de glezna la la antrenamentul de simbata seara, iar Rednic l-a titularizat in locul sau pe Silviu Izvoranu. Pulhac era oricum cu psihicul la pamint dupa ce a ratat penalty-ul care a dus la pierderea Supercupei in fata Rapidului.

Manevra buzoiana
Inaintea partidei, gazdele au udat terenul ca sa ingreuneze jocul dinamovistilor. Vazind ca organizatorii fac acest lucru in exces, oficialii din stefan cel Mare le-au atras atentia, cel mai vehement fiind directorul sportiv Constantin Danilescu. In ciuda tensiunilor existente intre cele doua echipe, Niculescu si compania au fost intimpinati cu flori la intrarea pe teren. ( Catalin Gheorghiu)

Danciu mijlocas
Titularizarea lui Izvoranu in locul lui Pulhac nu a fost singura surpriza oferita de Rednic. Ionel Danciulescu a inceput meciul cu Buzaul din postura de mijlocas central, pozitionat in spatele celor doua virfuri. Pe parcurs el a mai urcat insa in atac, compartiment in care "Puriul" i-a titularizat pe Niculescu si pe Florin Bratu. Acesta din urma evoluase mijlocas dreapta la meciul cu Rapid din Supercupa. (Catalin Gheorghiu)

La doua scaune distanta
Actionarii dinamovisti Vasile Turcu si Florian Walter nu au urmarit impreuna meciul de aseara. La sosirea la stadion, cei doi s-au salutat cordial, insa nu s-au asezat unul linga celalalt, ci la doua scaune distanta. Turcu a intrat in conflict cu Walter dupa Supercupa cu Rapid, cind i-a intepat pe jucatori din cauza ca au pierdut trofeul.

"China" a recidivat
In prima jumatate de ora a partidei, Andrei Margaritescu s-a ales cu o contractura la coapsa dreapta, in urma unui contact dur cu unul dintre adversari, si a fost inlocuit. Din cauza problemelor medicale, "China" nu a reusit sa termine in teren nici Supercupa cu Rapid. Atunci el a acuzat crampe musculare, din cauza carora prezenta lui pe teren la meciul de aseara a fost incerta. (Catalin Gheorghiu)

De ce a fost Turcu la Mioveni
Prezenta lui Vasile Turcu la meciul Dacia Mioveni - Rapid, 1-2, nu ar fi fost intimplatoare. Surse autorizate sustin ca actionarul dinamovist a ajuns in tribunele arenei argesene cu 10.000 de euro pe care i-ar fi promis gazdelor ca sa-i incurce pe giulesteni. Cum Dacia a pierdut pina la urma, Turcu s-a intors cu geanta cu bani la Bucuresti. (Daniel Tincu)

Prime suplimentate
Buzoienii au fost anuntati zilele trecute ca vor juca pe 10.000 de euro de caciula la victorie. Surse autorizate sustin insa ca inaintea meciului Gigi Becali ar fi promis ca va suplimenta primele cu inca 10.000 in cazul unui succes sau cu doar 5.000 la egal. Daca Gloria ar fi cistigat, jucatorii ar fi luat cite 20.000 de euro de om, iar antrenorii cite 40.000 de euro de fiecare. (Alexandru Raducanu)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează