FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pulhac se întoarce acasă: ori la CFR, ori la "U" Cluj! » Cu coada-ntre picioare

Articol de - Publicat vineri, 24 decembrie 2010 00:00

Fundaşul stînga, împrumutat de Dinamo la Hercules, e disputat de CFR şi de U Cluj. Campioana României are şanse mari să-l transfere

Experienţa lui Cristi Pulhac la Hercules Alicante a fost mai mult turistică. Împrumutat de Dinamo în vară pînă în iulie 2011 pentru 350.000 de euro, fundaşul stînga nu a reuşit să se impună la echipa nou-promovată în Primera Division. Cum nici conducerea spaniolilor şi nici staff-ul tehnic nu au fost impresionaţi de evoluţiile lui Pulhac din cele 3 meciuri jucate, i-au transmis jucătorului că poate reveni în Ştefan cel Mare din ianuarie!

Universitatea Cluj şi CFR şi-au manifestat dorinţa de a-l achiziţiona pe fotbalistul de 26 de ani. Şanse mai mari are campioana României. "CFR are un stadion frumos, publicul este civilizat, iar pretenţiile sînt mari, se doreşte performanţă. N-aş spune că aş refuza", le-a spus Cristi apropiaţilor.

"Avem 11 jucători români în lot, e posibil ca numărul lor să crească la 12 dacă ne înţelegem cu fotbalistul cu care negociem", a afirmat ieri Iuliu Mureşan, care caută un fundaş stînga. Pulhac ar putea fi cedat în Gruia sub formă de împrumut pînă în vară, cu opţiune de transfer definitiv. Dinamo s-ar putea alege cu 200.000 de euro din această afacere.


270 de minute a bifat Pulhac pentru Hercules, jucînd două partide în Cupa Spaniei şi una în Primera Division

4 jucători au plecat de la Dinamo în această iarnă: N'Doye, Ad. Cristea, Garat şi Bazzi


"Nu ne-am gîndit la Pulhac. Nu e pe lista noastră. Mai luăm un fundaş stînga, dar nu e vorba de Cristi"
Florian Walter, patron "U" Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
didache45
didache45  •  24 Decembrie 2010, 11:53

Interesant

davidero
davidero  •  24 Decembrie 2010, 10:57

se stia dinainte ca nu sta mult ,Danciulescu a patit la fel...

gazistu
gazistu  •  24 Decembrie 2010, 10:21

cum o fost in spania pulhac? cum e sa joci cu messi si ronaldo? cum e sa joci meci de meci la hercules? cum e sa mergi in vacanta 1 sezon?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează