FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - BRAŞOV 1-1

Punct cu dedicaţie pentru Copos: "Jucăm etapă de etapă în deplasare, cred că egalul de azi e foarte bun"

Daniel Pancu e golgeterul Rapidului în acest sezon
Daniel Pancu e golgeterul Rapidului în acest sezon

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 23:56

Jucătorii Rapidului nu mai suportă exilul din Giuleşti. Daniel Pancu l-a taxat pe patronul George Copos pentru că refuză să plătească datoria către CS Rapid şi a spus că punctele obţine pînă acum sînt mai mult decît suficiente ţinînd cont că echipa îşi joacă toate meciurile în deplasare.
VEZI AICI REZUMATUL!
"E un punct cîştigat ţinînd cont că jucăm etapă de etapă îmn deplasare. Sîntem sătui să ne tot deplasăm prin ţară. În condiţiile astea, punctele pe care le-am obţinut pînă acum sînt mai mult decît suficiente.

Începe acum un program infernal, cu meciuri din trei în trei zile, sper să ne revenim", a spus Daniel Pancu la finalul meciului.

Ovidiu Herea a adoptat şi el discursul lui Pancu şi l-a urgentat pe George Copos să plătească datoriile, pentru ca echipa să se întoarcă în Giuleşti. "E destul de greu să joci numai în deplasare, sper ca domnul Copos să rezolve cît mai repede această problemă. Ne afectează extrem de mult acest lucru şi s-a văzut şi azi. Trebuie să trecem peste meciul de azi, ne aşteaptă nişte meciuri extrem de grele.

Am tot zis că nu vreau să comentez arbitrajul, dar aşa nu se mai poate. La faultul asupra lui Deac trebuia să fie eliminare şi cu un om îm plus am fi cîştigat, mai mult ca sigur. Au fost unele decizii care m-au lăsat cu gura căscată", a spus Herea

Rapid - FC Braşov s-a terminat 1-1. Herea şi Marian Cristescu au înscris cele două goluri, ambele din penalty.

Playtech: Ianis Hagi a dat lovitura! Suma colosală pe care un antrenor vrea să o plăteasca pentru a îl lua


Comentarii (19)
giussybaratky23
giussybaratky23  •  11 Septembrie 2011, 00:39

Jiji, uita-te sunt bolnave oile :))

danielbabii
danielbabii  •  11 Septembrie 2011, 00:29

ALUPIGUS...intors pt toti 5purkatzii !!

snoopmind
snoopmind  •  10 Septembrie 2011, 21:34

doresc moarte stelistilor, daca va iau parte in parte va bat pe toti, imi iau 5 rapidisti si bat toata tribuna intai din ghencea de tarani, pentru ca 1000 fugiti si mai raman 3 :))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează