FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ - UTA 2-2

Punct mort

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 martie 2008 00:00

"U" şi UTA au remizat după un joc aprig, cu patru goluri şi întoarceri de rezultat spectaculoase

"Bătrîna Doamnă" îşi uitase proteza pe noptieră în prima etapă, 0-1 cu Bistriţa. Fostul vampir Zaharia a apărut titular la Cluj pentru a recolta sînge proaspăt în atacul de magiun al lui Marin Barbu.

Jocul a început ca o partidă de box pe un ring lăsat în întuneric, ca şi zona din clasament în care se găsesc cele două echipe. Bundea a trecut pe lîngă o minge în careul lui Tudor, iar pe contraatac Bălţoi l-a întins pe Merlier cu un şut de la marginea careului (4). Goga şi Nemanja Jovanovici au răspuns cu două "directe" (9,10) de la 16 metri. Bălan a încercat să-i fure lui Goga banderola şi strălucirea din ultima vreme, dar n-a reuşit decît un fault la 25 m de poartă. Coman a centrat, iar garda arădeană a cedat la lovitura de cap a lui Silvăşan (11). UTA n-a aruncat prosopul, iar Bălţoi a închis cu gol o centrare-paranteză a lui Hidişan (35).

"U" a pornit tare şi a doua repriză. Speculantul Silvăşan a profitat de sciatica lui Chiţa şi a punctat lejer (50). N. Jovanovici (60) şi Silvăşan (61) puteau termina meciul, însă au ratat ţinta. A profitat Amoreirinha, jucătorul rivalei CFR, care a pus latul la o deviere a lui Zaharia (63): 2-2!

Pulsul tribunei a luat-o la goană. M. Jovanovici a tras în portar, iar "bomba" lui Bundea a fost scoasă de pe linia porţii de Mihuţ (67). Goga (69) şi Răducanu (78) au căutat şi ei golul care să pună în valoare victoria din Giuleşti, dar, la final, reverenţe a făcut Marin Barbu în faţa portarului Daniel Tudor.

 
Acuză arbitrajul
Antrenorul lui "U", Alpar Meszaros, a acuzat jocul dur al arădenilor şi prestaţia brigăzii conduse de Victor Berbecaru. "Să mergeţi în vestiar să vă arate Goga şi Nemanja Jovanovici cîte vînătăi au pe picioare şi pe spate! O să înţelegeţi atunci de ce tratament au avut parte. În plus, în minutul 60, Bălan trebuia să vadă al doilea galben pentru un fault din spate la Coman", a declarat Meszaros. "Aşa şi eu pot spune că primul avertisment la Todea a fost aiurea", a replicat Marin Barbu.

Silvăşan lovit
Eroul clujenilor a fost Cristian Silvăşan, care, înainte de meci, a refuzat să intre în cantonament din cauza unor probleme personale. Fostul jucător al lui "Poli" a cedat la insistenţele antrenorului şi a marcat de două ori. "Silvă" s-a accidentat în minutul 72, după ce a primit o lovitură în gambă. "Să sperăm că nu e nimic grav. Încă n-am vorbit cu doctorul", a declarat Meszaros, care a nominalizat vinovaţii la goluri: "Milan Jovanovici la al doilea, iar la primul a greşit Coman, care n-a prea fost în formă".

"Am condus de două ori şi tot de atîtea ori am fost egalaţi. Au fost greşeli care ne-au costat. Mergem la Vaslui să dăm totul pe teren"
Dorin Goga

"Am venit doar de o zi aici. Mă bucur şi pentru o remiză, fiindcă am început mai ezitant. Ne vom lupta să ieşim din zona retrogradării. Doresc mult succes Stelei cu CFR"
Dorel Zaharia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  03 Martie 2008, 14:45

Din pacate "U" nu a pierdut din ghinion ci din cauza greselilor,dupa opinia mea grave,din aparare.Dupa fiecare gol noi am lasat garda jos si UTA din 2 faze clare ne-a dat 2 goluri. Doamne ajuta!

 •  02 Martie 2008, 19:23

1 Comentariu scris de Schiopu ce schiop. Nu ai dreptul sa jignesti Dle. 2Arbitrajul a fost jaf ordinar: penalty la Dan-s-a dat simulare,scapat singur sa dat offseid (s-a vazut clar ca nu a fost),cartonase cu nemiluita,lovituri libere 9,din prejma,Berbecaru asta e un anti UTA vechi(de cind eram in B). 3Greseli nepermise in ambele aparari,la UTA un joc pe jos inexistent,Todea inacceptabil (desi primul galben fost usor) 4Ambele au sanse putine,UTA trebuie sa bata OBLIGATOR Galatiul. Va fi in stare ?

 •  02 Martie 2008, 13:19

daca ai fi fost atat de ...plastic in Italia, si ai fi zis ca Iuve si-a uitat ...proteza pe noptiera, tifosii lui Juve ti-ar fi scos tie dintii putini care ii mai ai si ti i-ar fi implantat in cur. vai de capu tau.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează