FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Pune-ţi pofta-n cui!”

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Taher îi asigură pe fanii Rapidului că nu îi va ce­­da lui Gigi Becali fot­baliştii vizaţi de ste­list, adică Săpunaru, Bozovici şi Ionuţ Stancu.

“Săpunaru şi Bozovici n-au cum să ajungă în Ghen­cea!”. Fathi Taher a re­ac­ţionat după ce Gigi Becali a no­­mi­na­lizat ţintele Stelei pentru va­­ra aceasta, cu trei rapidişti în to­pul lis­tei: Săpunaru, Bozovici, Ionuţ Stan­cu, Artiom Karamian (Poli Ti­mi­şoa­ra), Szekely (Oţelul) şi Adrian Cris­tea (Dinamo).

Iordanianul care a devenit re­cent şef în Giuleşti e prieten din co­pi­lărie cu patronul Stelei, dar dă asi­­gurări că nu-i vinde fotbalişti: “Gigi poate să-i vrea pe Săpu­na­ru şi Bozovici, dar asta nu înseam­nă că o să-i şi dau. Să fie clar: el e ami­­cul meu, dar asta n-are nici o le­gă­­tură cu lupta din fotbal! Toţi su­porterii rapidişti să stea liniştiţi, nici un jucător important nu va pleca din Giuleşti în Ghencea cît o să fiu eu aici! Eu lupt cu Steaua, n-o întăresc!”.

Şi Marian Iancu a replicat ieri: “În contractul lui Karamian cu Poli nu mai e nici o clauză de rezilie­re. E imposibil să plece, vom merge împreună în UEFA”.

“N-avem de gînd să intrăm în bălăcăreala promovată de Gigi Becali! Cer să fie aplicate regula­men­tele, care interzic practicile astea!”
Grigore Sichitiu director general-adjunct

“În capul listei noastre de achiziţii e Mirel Rădoi, pe care sperăm să-l luăm liber de contract . Ofertele Stelei pentru Szekely provoacă amuzament”
Marius Stan preşedinte Oţelul

“Nu pot să comentez ce spune Gigi Becali, nu ştiu de ce a făcut acele afirmaţii. Sînt jucă­torul Rapidului şi-am mai spus că nu ţin neapărat să plec”
Vladimir Bozovici fundaş Rapid

“E surprinzător că Gigi Becali se gîndeşte la mine. Din păcate, nu o face conducerea Ra­pidului, drept dovadă, n-am jucat mai deloc sezonul ăsta”
Ionuţ Stancu fundaş Rapid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  18 Aprilie 2008, 08:57

sichitiule tata, te-ai trezit tarziu cu afirmatia " nu intru in polemica....!". ai facut-o crezand ca esti buricul pamantului, asa cum te-ai crezut si la ceahlau si prin emirate sau pe unde ai mai lins, ca la asta de fapt te pricepi cel mai bine. sapunaru, la steaua. da, daca ne dorim o echipa de "catch and catch!".

 •  18 Aprilie 2008, 08:10

Becali doar bate iarba sa agite serpii... Ne doare pe noi in fund de Sapunarii vostri. Adi Ilie deja are 80% din transferurile din vara ca si rezolvate si nici unul din din cei mentionati nu e pe lista. Un sfat pentru Sichitiu: decat sa caste gura la Becali, mai bine s-ar interesa mai indeaproape de Florea, "omologul" de la Cluj...

 •  18 Aprilie 2008, 07:34

ar vrea becali cam multe dak vrea jucatori sa se duca in alte campionate sa cumpere jucatori!DRAGI RAPIDISTI VA ASIGUR CA RAPID NU VA MAI VINDE NICI UN JUCATOR stelei pt k mi-a spus vali bulgaru care a discutat cu taher si i-a explicatii,deci domnule oier becali mai pune-ti pofta in cui!!!PA SI LA REVEDERE!!!FORTZA RAPID!!!M!U!I!E steaua

Vezi toate comentariile (4)
Comentează