FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pus la zid de Rednic, Cadu se apără: ”Am conştiinţa curată”

Cadu, 31 de ani, joacă la CFR Cluj din 2006 şi a devenit căpitanul echipei un an mai tîrziu
Cadu, 31 de ani, joacă la CFR Cluj din 2006 şi a devenit căpitanul echipei un an mai tîrziu

Articol de - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 19:41

Pus la zid de Rednic, Ricardo Cadu se apără afirmînd că nu a pornit nici o revoltă. Portughezul spune că titlul de campioană nu e ceva imposibil.

- Ricardo, ce părere ai despre acuzaţiile lui Mircea Rednic?
- Dînsul e antrenor, eu sînt jucător, n-are rost să avem o polemică. A plecat, asta e! Domnul Rednic este recunoscut pentru multe lucruri în fotbal, aşa că nu mai vorbesc. Eu nu m-am băgat peste munca lui, mi-am văzut de treaba mea. Nu i-am făcut probleme, n-am avut nimic împotriva lui şi nici nu am promovat vreo revoltă. Eu nu mă ascund, dacă e ceva, aşa că nu pot fi acuzat de nimic. Conştiinţa mea e curată. Nu eu i-am făcut tactica de joc sau i-am pus pe fotbalişti pe teren.

- Crezi că va fi mai bine cu Petre Grigoraş?
- Nu ar fi corect să-mi dau cu părerea acum. Trebuie să ne revenim cît mai curînd posibil, întrucît ceea ce a arătat echipa pînă acum este mult sub potenţialul formaţiei şi al jucătorilor. Eu cred că dacă vom avea două-trei victorii, ne vom reveni. Şi vom reintra în lupta pentru primele locuri.

- Titlu mai e posibil?
- Sincer, e greu, dar nu este imposibil. Acum este un moment greu, dar bine că am cîştigat cu Viitorul, întrucît moralul echipei era la pămînt. Eu, ca şi căpitan al echipei, am încercat mereu să încurajez coechipierii, dar nu le-am cerut niciodată să facă vreun lucru împotriva clubului sau a cuiva din club. N-am fost niciodată arogant, să spun că am cîştigat singur trofeele sau ceva de genul ăsta.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
cfrclujole
cfrclujole  •  11 Septembrie 2013, 13:43

Respect Cadu!

afc13
afc13  •  13 August 2013, 00:02
Postat de van_daame pe 12 August 2013, 10:28

Nu, nu ai zis tu ca e prost, era doar un fel de-a spune... Da, si eu ma mir ca accepta. Poate e sentimental omu...nu are copii si s-a atasat de "copilu" asta care se confunda practic cu istoria moderna a CFR-ului. Si...pe masura potentei sale financiare i-a oferit "copilului" aceasta "jucarie" numita CFR... E trist si sa te gandesti...

Inteleg ce vrei sa zici, dar si AP ar trebui sa se gandeasca - doar asta spune cand iese pe sticla... ca are pretentii mari, vrea un club profesionist, vrea performanta! - ca in contextul actual nu iese nimic din ce si-a propus. Nu cred ca s-a saturat de fotbal, nu cred ca vrea ca lucrurile sa fie asa, dar cred ca este prins intr-o situatie delicata din care nu prea are scapare, decat prin sacrificii mari. Nu stiu de ce nu ia masuri drastice daca vrea sa-si atinga scopul mult trambitat. Eu stiu ca nu este usor sa conduci, atatia oameni, atatea caractere, incepand de la mic la mare, dar doar el este in masura sa puna ordine si disciplina. Asta daca nu vrea sa piarda ce a construit pana acum.

icesoldier
icesoldier  •  12 August 2013, 10:48

Tu si cu Antonescu...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează