FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Pus pe lista neagră de CFR, Viorel Nicoară merge la Concordia Chiajna

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 19:37

Concordia Chiajna e pe locul 10 în clasament, la 6 puncte de primul loc retrogradabil, iar Ilie Stan doreşte să-şi întărească lotul în această pauză competiţională pentru ca, în retur, să nu aibă emoţii în ceea ce priveşte menţinerea clubului în Liga 1.

Ilie Stan îl vrea la echipă pe Viorel Nicoară, mijlocaşul stînga al CFR-ului care a fost sub comanda sa şi la Victoria Brăneşti, de unde a plecat în Gruia în ianuarie 2011. Antrenorul de 45 de ani a insistat pentru aducerea fotbalistului de 25 de ani şi s-a luat deja legătura cu conducerea clujenilor în acest sens. Cel mai probabil, Nicoară se va alătura lotului Chiajnei în ianuarie, urmînd să fie împrumutat la Chiajna pînă la vară. Nicoară are doar opt prezenţe în acest sezon, în Liga 1, pentru CFR Cluj.

Această mutare îl va afecta pe Nicolae Zuluf, cel care evoluează pe acelaşi post cu Nicoară. Zuluf a reuşit un gol în cele zece meciuri jucate în acest sezon de toamnă, însă din retur va avea o concurenţă aprigă cu Nicoară.

5.000 de euro este salariul lunar al lui Nicoară la CFR Cluj
2 goluri a marcat Nicoară în cele 51 de partide jucate în Liga 1, în carieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
kossu
kossu  •  15 Decembrie 2012, 12:36

Din păcate, Nicoară pleacă de la CFR mai ales din vina lui. Nu poate spune că nu i s-au dat șanse, pentru că a ajucat inclusiv în cupele europene (la Basel, de pildă, unde a făcut-o bine), precum și în campionat. Are viteză, forță de pătrundere și chiar și tehnică. Dar este de o indolență rară. La vârsta lui trebuia să rupă pământul când i s-a dat șansa să joace în primul 11. Dar în meciurile de Cupă se plimba efectiv pe teren. Normal că a sărit din schemă, pentru că la CFR nu stă nimeni după fundul tău.

blaustein
blaustein  •  14 Decembrie 2012, 23:39

CFR nu e un club care sa dea credit tinerilor, cazul Traore a fost o intamplare. E un business al patronului, care doreste rezultate peste noapte, nu conteaza mijloacele, pentru ca imediat sa poata vinde. De exemplu Hora era un tanar foarte promitator, de cand s-a dus la CFR s-a plafonat. Liviu Ganea a fost f mult si accidentat dar nu cred ca va fi vreodata o solutie luata in seama la Cluj. Cel mai bine pt ei ar fi sa plece, caci probabil vor fi dati afara oricum mai devreme sau mai tarziu.

mateiserban
mateiserban  •  14 Decembrie 2012, 21:50

pacat ca nu i s-a dat incredere. dar asa e cand antrenorii tin 6 inchizatori in lot, mijlocasii ofensivi sunt dati la o parte. asta e, treaba lor, nu poti sa castigi campionate jucand cu atatia mijlocasi defensivi. mai faci niste puncte prin europa aparandu-te dar pe termen lung nu construiesti o echipa. oricum, nicoara era stangaci, daduse 11 goluri iin 45 de meciuri la branesti cand era folosit meci de meci, e mai bun decat hora si are o clasa peste d valente. cine il ia face treaba buna

Vezi toate comentariile (4)
Comentează