FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - GLORIA BISTRIŢA, SÎMBĂTĂ, 19:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Pustai: "Bistriţa e o echipă incomodă şi cu experienţă mare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, a declarat că meciul cu Gloria Bistriţa este unul vital pentru echipa sa şi speră să îl cîştige, pentru că doar o victorie îi mai poate da şansa să rămînă în prima ligă.

"Aştept de la jucători să cîştige jocul, pentru că încă mai avem şanse să evităm retrogradarea. Mai sunt încă 9 puncte puse în joc, însă acest meci cu Gloria Bistriţa este vital. Avem două jocuri acasă şi unul în deplasare, iar adversarele au program invers. Încă mai avem şanse", a declarat Cristi Pustai.

Tehnicianul este de părere că Gloria Bistriţa nu va veni la Mediaş doar să se apere: "Bistriţa e o echipă incomodă şi cu experienţă mare, pentru că este de 19 ani în prima ligă. Nu cred că se va cantona în apărare, pentru că este o şansă şi pentru ea să termine mai repede această luptă, şi nu cred că se va mulţumi cu un punct".

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  21 Mai 2009, 10:44

hai gazu, hai ca se poate.,.. jos palaria in fata lui dl pustai ,cu el am vazut fotbal la medias....io unul nu as vrea sa plece, mai ales ca este mediesean deal nostru.. forzza gazu ,fotzza brasov, hai gazu, hai ca se poate!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează