FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - GAZ METAN 1-0

Pustai explică situația lui Eric: "Eu așa am considerat" » Ce spune despre meciul cu FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 16:46

Gaz Metan a pierdut meciul cu FC Voluntari, 0-1, într-o partidă în care Eric nu a jucat, fiind trimis la echipa a 2-a din cauza problemelor cu greutatea.

Cristi Pustai, antrenorul celor de la Mediaș, a vorbit despre meciul cu FC Voluntari și despre situația lui Eric.

"Am ajuns la al 5-lea meci în care nu reușim să dăm gol. La început ni se părea greu să ajungem în play-off. E prima dată în acest campionat când am pierdut două meciuri consecutive. Important acum e să ne revenim.

Eu am considerat că Eric trebuie să se pregătească separat ca să ajungă la greutatea optimă. Poate că săptămâna viitoare va reveni la echipă. Echipa are nevoie de el, dar și el de echipă. Trebuie să depună mai mult efort. Dacă își revine, bine, dacă nu, probabil va merge la altă echipă și la alt antrenor", a spus Pustai la TV Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
260808077692809
Dejaga Marian  •  18 Februarie 2017, 20:33

Are dreptate totala pustai..La meciul cu CFR era pieton pe teren. Erik

Vezi toate comentariile (1)
Comentează