FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - GAZ METAN, AZI, 14:30, GSPTV ŞI GSP.RO

Pustai menajează 5 titulari: "Arbitrează Crăciunescu şi nu vreau să ne trezim cu suspendări"

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, este precaut şi va menaja în jocul de azi cinci titulari, pentru a-i avea apţi la meciul extrem de important cu Pandurii Tîrgu Jiu, programat duminică.

Astfel, Liţu, Silvăşan, Hoban, Kubala şi Lazăr nu au efectuat deplasarea la Urziceni, pentru că sînt la limita suspendării.

“Este greu să aducem puncte din deplasare. În opt etape am jucat de trei ori în inferioritate numerică Nu vreau să riscăm nimic azi, nu am dorit să mai apară cine ştie ce cartonaşe. Vom fi arbitraţi de Teo Crăciunescu şi totul este posibil”, a afirmat Pustai.

De asemenea este posibil ca şi portarul Milos Buchta să fie odihnit pentru “finala” cu Pandurii de duminică, locul său urmînd să fie luat de Vîtcă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  08 Aprilie 2010, 09:55

Nu, Liviu!!! Nu vei afla parerea nimanui pt. ca aici scriu toti habarnistii si toti analfabetii...cred ca ca nici nu mai are rost sa ne batem capul cu astfel de oameni (daca-i putem numi asa!...si astia care va freaca grija de Pustai...stati linistiti, "medieseni"!...cu siguranta va ajunge undeva unde-i va fi mult mai bine!

 •  07 Aprilie 2010, 19:28

As putea afla acum parerea celor ce il acuzau de blat pe Pustai, dupa ce a facut egal la Unirea acasa? Logica lui este foarte corecta, cand a demonstrat ca avand toti titularii in teren a pierdut in deplasare, a preferat sa diminueze din sansele de a castiga, si asa reduse in deplasare, pentru a creste sansele de a castiga acasa, si cu o echipa mai mica. Si totusi, dc nu revin cei ce il acuza de blat acum, sa recunoasca ca au gresit? Ar trebui sa ii ceara scuze.

 •  07 Aprilie 2010, 13:17

antrenor de rahat.valoarea jucatorilor cu meciuri tari creste.si pana la urma tu ce draq te mai duci vrei sa racesti?a cheltuit patronul bani si cu cazarea voastra,sau aveti all inclusive de la unirea?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează