FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - GAZ METAN, VINERI, ORA 15:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Pustai: "Ne încurcă faptul că avem jucători la lotul B" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat că speră ca seria pozitivă de meciuri să continue şi după întâlnirea de vineri, din deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

"Jucăm cu Ceahlăul Piatra Neamţ, o echipă care în acest retur se pare că este într-o revenire de formă. A obţinut în acest început de retur o victorie în Ghencea şi un egal, în deplasare la Dinamo. Ceahlăul are o echipă schimbată, cu mulţi jucători aduşi în iarnă şi un antrenor nou cu care speră să se salveze de la retrogradare.

Pentru noi va fi important să nu pierdem, deoarece suntem pe un drum foarte bun. În acest an calendaristic nu am cunoscut încă gustul amar al înfrângerii, nici măcar în perioada de pregătire din Antalya", a spus Pustai.

Cristi Pustai a precizat că faptul că atât Liţu cât şi Părvulescu au fost convocaţi pentru lotul naţional reprezintă un impediment. "Atât Liţu cât şi Pârvulescu au jucat duminică 90 de minute, apoi ei au plecat la Bucureşti, unde s-au prezentat luni la lotul B, vor juca astăzi un meci oficial. Este un interval foarte scurt, iar săptămâna această nu i-am avut în cadrul lotului pentru antrenamente.

Acest lucru reprezintă un impediment, dar contează şi câte minute vor juca, pentru că se acumulează oboseala. Este foarte greu să joci la intensitate maximă şi pe un teren greu", a încheiat tehnicianul Cristi Pustai.

Partida Ceahlăul Piatra Neamţ - Gaz Metan Mediaş, din etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 15.00.

Mediafax

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
 •  12 Martie 2010, 11:59

Meci netelevizat. Pinalty (de culoare portocalie ) ultima sansa de a ramane in A . Arbitru Coltzescu, dusman declarat al mediasului. Anul trecut a trantit un meci al Gazului ,pentru care a fost suspendat un an , iar dupa aceea, in urma circului cu sinuciderea sinuciderea, a fost iertatat . Ce ar patzi daca tranteste meciul si nu este televizat? NIMIC!!!! Ceahlaul joaca urmatorul meci la Tg. Jiu, tot netelevizat. Oare de ce ??? Cine stie???//

gazistu
gazistu  •  11 Martie 2010, 23:30

dle pustai mai avem jukatori carei pot inlocui pe: parvulescu (SABOU/ERIC) litu (GALANIS/CIGAN)

 •  11 Martie 2010, 20:23

rusine gsp tv si digi tv sunteti mana in mana cu mafia din fotbalul romanesc , le faceti jocurile prin netelevizarea unor partide . Va rog frumos din acest moment sa nu mai comentati pe acest subiect ptr ca sunteti complici. Forzzza Gazuuuuuu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează