FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - GAZ METAN 0-1

Pustai? Sabău? Olăroiu? Cine urmează la Steaua?

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Becali a vorbit şi despre ce strategie de viitor are pentru postul de antrenor. "Păi, îi dai milioane de euro unui antrenor ca să te bată Pustai? Păi, mai bine îl iau pe Pustai, nu? Sau îl luăm pe Sabău, de fapt p-ăla nu, că are religia aia. Poate fi numărul 1 în tagma antrenorilor şi tot nu iau un tehnician din rîndul sectanţilor". Întrebat la GSP TV şi de varianta Olăroiu, Becali n-a dorit să comenteze: "Nu vreau să răspund pentru că ar fi lipsă de respect faţă de Lăcătuş".

4 antrenori principali a avut Steaua în acest sezon, record absolut în istoria clubului: Piţurcă, Ilie Dumitrescu, Edi Iordănescu, Lăcătuş

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (16)
gazistu
gazistu  •  17 Noiembrie 2010, 10:31

pustai nul mai socotiti gesepisti de 2 lei , pustai ramane la medias. nare steaua sanse sal ia pe pustai, cum nu aveti nici voi astia de le GESEPE sanse sa depasiti PRO.SPORT-UL, care va da clasa (ps: la fiecare prostie despre gazu va ard :=)))

milu
milu  •  15 Noiembrie 2010, 20:37

ia-l pe sabau si steaua va fi steaua cea adevarata.nu vezi ca nu a fost de acord cu meciurile de final ale timisoarei din campionatul trecut?de ce a plecat de acolo?

acidm
acidm  •  15 Noiembrie 2010, 16:12

cine sa urmeze la steaua? gigi becali o sa-si ia licenta pro de la sc de antrenori a lu fosila aia de mircea radulescu :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează