FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pustai se teme de meciul cu Timişoara: "Poli e favorită la titlu"

Poli Timisoara-Gaz Metan
Poli Timisoara-Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 21:06

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că vede formaţia FC Timişoara drept o candidată serioasă la titlu şi că meciul de sîmbătă se anunţă a fi unul foarte dificil.

"Să sperăm că iarna nu ne-a dereglat şi că în deplasare vom presta acelaşi joc grupat, cu siguranţă cît mai mare în apărare şi foarte periculoşi pe contraatac. Ne aşteaptă însă un meci foarte, foarte greu, cu o echipa bună, o echipă care în acest an are şanse reale de a cîştiga campionatul. Dar, aşa cum am demonstrat şi sperăm să demonstrăm în continuare, Gaz Metan este o echipă care va pune probleme pe orice teren", a spus Pustai.

Tehnicianul medieşenilor nu a uitat că, de la revenirea în prima ligă, Gaz Metan nu a pierdut nici o partidă disputată la Timişoara. "În jocurile de pe Bega avem un ascendent asupra lor, în sensul că nu am pierdut în cele două jocuri disputate acolo. În primul am făcut 0-0, iar în a doua partidă am reuşit o victorie frumoasă. Să sperăm că tradiţia se va respecta şi de data aceasta", a mai menţionat antrenorul echipei din Mediaş.

Prezent la conferinţa de presă, căpitanul Cristi Todea a spus că îşi doreşte foarte mult ca echipa sa să pornească cu dreptul în primăvara fotbalistică. "Este un meci foarte important, este prima etapă şi ne dorim foarte mult să începem cu dreptul. Ne dorim să avem aceleaşi rezultate bune din turul campionatului în deplasare. Poli Timişoara este o echipă foarte bună, însă am dovedit şi în turul campionatului că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă a campionatului", a spus Todea.

Partida FC Timişoara - Gaz Metan Mediaş se va disputa sîmbătă, de la ora 19.00, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I. Meciul va fi transmis de DigiSport şi va fi liveTEXT pe gsp.ro

sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
imperator
imperator  •  24 Februarie 2011, 21:22

Tu acum te temi de Poli AEK sau de Iancu garoiul?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează