FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Puţini anti-FCBS! Puţini şi pro-FCSB! Realitatea infirmă sondajele: unde sînt suporterii steliști?

Aseară, roș-albaștrii au avut cea mai fragedă galerie din istorie
Aseară, roș-albaștrii au avut cea mai fragedă galerie din istorie

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2015 00:00

Ultimele sondaje susţin că unu din doi microbişti români e roş-albastru, dar unde sînt ei? Suporterii sînt împărţiţi, însă nu mai ies din casă pentru nimic: nici pentru a-şi susţine echipa, nici pentru a protesta.

În decurs de 30 de ore şi la distanţă de doar cîţiva kilometri, cîţi despart Ghencea de Arena Naţională, a avut loc o altfel de dispută în polemica anului 2015 în fotbalul românesc: cine e cu FCSB versus cine e de partea actualei formații patronate de Becali.

Sîmbătă după prînz, mitingul celor care sînt împotriva lui Gigi şi a echipei antrenate acum de Rădoi n-a adunat mai mult de 500 de persoane. Care s-au adunat pe platforma din faţa stadionului ce i-a fost casă Stelei în perioada 1974-2014, însă anvergura protestului şi mai ales numărul celor care au participat au fost departe de ceea ce anunţa Jean Pavel, fostul lider de galerie roş-albastră.

Nici aseară, la meciul cu Pandurii, un adevărat derby, ultrașii n-au venit. Deşi exista un cadru perfect: vreme bună, oră de start accesibilă, 20:00, adversar cu nume. Cu toate acestea, numai 3.500 de spectatori s-au prezentat la stadion pentru a urmări confruntarea cu trupa lui Iordănescu jr.

Media de spectatori a campioanei la confruntările de acasă, din acest sezon de Liga 1, e cea mai scăzută din ultimii 12 ani, mai precis de cînd clubul a fost preluat de Becali.

Din cei 3.500 de oameni prezenți pe "Arena", aproximativ 200 au fost copii de la şcolile din cartier. Aceştia au stat la tribuna a II-a şi s-au comportat ca nişte adevăraţi suporteri. Au cîntat tot timpul, au scandat pentru Steaua şi i-au aplaudat pe campioni atunci cînd aceştia ajungeau prin dreptul lor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
vlad57
vlad57  •  26 Octombrie 2015, 19:06

Hai sa fim seriosi Steaua are in continuare suporteri. Dar stau deoparte. Si din pacate vina o poarta Becali dar si echipa. Becali pentru ca face pe banda rulanta declaratii prostesti care ii indeparteaza pe suporteri. Ba ca pentru el Steaua e doar un business, ba ca face si desface, politica de achizitii a fost dezastruoasa, chiar anti-business, colac peste pupaza, tine el mortis sa-l lase pe Radoi antrenor. Reactia suporterilor este una normala: daca ne desconsideri, ne tratezi cu hai si..ir, hai sa vezi cat de bine e fara suporteri. Si nu vorbim de cei 500 ai acestui Jean, si mai cum il cheama. Vorbim de masa mare si ... tacuta. Orice om de afaceri stie ca " clientul nostru stapanul nostru". La mintea oierului e greu de priceput ca, poti baga bani cati vrei in echipa, fara suporteri e foarte greu inclusiv pentru jucatori sa performezi. O privire scurta la Barca sau Real sau orice echipa britanica, franceza sau germana iti arata clar ca suporterii tin echipele pe picioare. De unde altfel poate Real sa dea suta de milioane euro pe un jucator daca nu luand in calcul si banii de la suta de mii de suporteri care cumpara bilete, abonamente, tricouri, fulare si toata parafernalia de rigoare. Adica bani f multi pentru club. Dincolo de suportul moral. E drept ca pentru a intelege asta trebuie si minte. Se pare ca oierul si-a cam pierdut-o. Intelegerea cu armata ar rezolva ceva. Dar, mai depinde si de cum performeaza echipa. Ori, Steaua nu mai joaca ca Steaua. Asta e probl

124147444589181
Derrick Chu  •  26 Octombrie 2015, 17:41

Ia' te uita confuzie, n-am avut ochelarii pe nas, sdrept care mi s-a parut ca articolul ar fi despre PUTIN si nu despre PUTINII suporteri ai Stelei,...Mama lor de carpaci/cica-jurnalisti, ce dazamagire, citesc un paragraf intreg de tampenioare si idiotienisoare pana sa ma dumiresc..ba, da' bou sunt...

fcdm3
fcdm3  •  26 Octombrie 2015, 17:16

Unde sunt suporterii stelisti? La echipa de baschet! S-au saturat sa vada circ si amatorism la echipa de fotbal si au "emigrat" la echipa de baschet. Sa va uitati la meciurile de baschet ale Stelei sa vedeti ce atmosfera fac! Va spune asta un anti-stelist.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează