FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1 ar fi fost refuzat de Gigi Becali dintr-un motiv incredibil

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 22:12 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 22:37

Rachid Bouhenna (29 de ani), fundaș central la Sepsi, impresionează prin evoluțiile sale. Stoperul algerian a dezvăluit de curând faptul că a purtat discuții cu FCSB și CFR Cluj pentru un eventual transfer, însă șansele ca mutarea sa la clubul lui Gigi Becali să se concretizeze sunt infime.

Jucătorul din Liga 1 propus la FCSB: „E cel mai bun! Ar fi o lovitură”

„Obiectivul este acela de a merge un alt club. Mai am un an de contract și planul e ca la finalul sezonul să mă alătur unui club de top. Am avut deja contacte cu Steaua București și CFR Cluj”, a declarat Bouhenna în presa din țara natală. Totuși, FCSB nu va continua demersurile pentru stoper, dintr-un motiv incredibil. Potrivit Fanatik, Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, nu ar fi de acord cu mutarea din cauza religiei fotbalistului - Bouhenna este musulman!

Deși Bouhenna ar putea veni gratis în curând, din moment ce urmează să intre în ultimele 6 luni de contract, Gigi Becali ar fi refuzat să audă despre aducerea acestuia după ce a aflat că este musulman. Asta deși algerianul evoluează pe un post deficitar la FCSB, fundaș central. Pe acea poziție, liderul din Liga 1 are doar două opțiuni veritabile: Andrei Miron și Iulian Cristea.

De-a lungul carierei, Bouhenna a jucat la Sedan B, Doncaster, RE Bertrix, AFC Compiegne, CS Constantine, MC Algeris și Dundee United. La Sepsi a venit în iulie 2019. În acest sezon are 9 meciuri și două goluri. 

Jucător foarte bun. Are tot ce-i trebuie pentru un fundaș central modern. E puternic, tehnic, tactic știe jocul. Am doar doar cuvinte de laudă. E profesionist, mi-a fost ușor să mă integrez cu el fiindcă are experiență. E unul dintre cei mai buni fundași centrali din țară. Dacă nu cel mai bun 
- Bogdan Mitrea, Sepsi OSK, despre Rachid Bouhenna

Gigi Becali, scandal pe tema religiei

În 2008, preparatorul fizic Yuksel Yesilova a fost dat afară de la FCSB din cauza religiei sale. La fel ca Bouhenna, este musulman. Yuksel a fost dorit la FCSB de Dorinel Munteanu, unul dintre antrenorii de care era foarte apropiat. Totuși, nu a rezistat mult la clubul roș-albastru, însă nu din cauza competenței sale, ci a religiei!

„Înainte cu două zile de meciul cu Fiorentina, Dorinel a avut o discuţie privată cu Argăseală. După această discuţie, Dorinel era foarte supărat şi l-am întrebat de ce. Nu a vrut să îmi spună nimic atunci. După 20 de zile mi-a dezvăluit care au fost motivele supărării sale. Argăseală i-a adus la cunoştinţă că Becali nu mă mai vrea la echipă. A invocat ca motiv şi faptul că sunt musulman”, dezvăluia Yesilova atunci.

VIDEO Dică, totul despre relația neștiută cu Becali: „Nu făceam schimbările că mă suna!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Se adună recordurile la FCSB! Ce borne au atins jucătorii lui Toni Petrea în acest sezon

Așa ceva nu e de competența lui Gigi Becali! Mutările tactice care au făcut diferența în meciul cu Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
248002075842661
Constantin Paris  •  09 Noiembrie 2020, 23:05

Ce ii tot puneti jucatori in echipa Mai lasati-l in pace. El nici nu va mai baga in seama si voi fabricati tot timpul articole si atasati o poza cu el in speranta sa faceti rating Sinteti penibili

gazistu
gazistu  •  09 Noiembrie 2020, 22:53

ce sa cauta la FCSB, daca nu esti ROMAN, nu veni la FCSB ca 1001% NO O SA JOCI..... lui gigi ii plac romanii si sa fie tineri..indiferent daca esti bun sau nu, daca nu esto roman - nai ce cauta aici.... asa ca a a les bine algerianul.... uiattiva la soiledis, care a ramas singurul strain din lotul lui gigi... joaca?>?? NU... SI CAT SO RUGAT DE EL SA VINA de la BT.... ui la el ,,,,nici rezerva nu mai e,.,.... dar de Al Stan mai stiti ceva??? el salarul il ia...ca nu mai e bagat in seama si ca nu mai intrea NICI LA ANTRENEMANTE...E ALTCEVA ... gigi la marginalizat si inca sper sa plece singur sa renunte la bani....dar e baiat destept stie ca 10-12000E / lunar nu mai prinde el, ever...si ramane unde zice gigi....

bavaria
bavaria  •  09 Noiembrie 2020, 22:48

punem in chenar o poza mare cu Becali,in titlu spunem ca am auzit ca dupa ce s-a incaltat s-a si legat omul singur la sireturi,iar dupa aceea mergem la casieria gspului ca sa ne incasam banii pt "excelentul" articol.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează