FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VOINŢA SIBIU 4-1

Răchită pus la colţ de sibieni: "E un instigator la violenţă!"

Valeriu Răchită
Valeriu Răchită

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2011 17:36

Atacul lui Vivi Răchită la adresa Voinţei Sibiu nu a rămas fără replică. Directorul tehnic al sibienilor, Sandu Tăbîrcă, i-a răspuns managerului Petrolului. "Atacul lui Răchită asupra noastră a fost o lovitură sub centură şi o instigare la violenţă. Ce doreşte Răchită de la noi, să ne retragem din campionat?

Îi aduc aminte că noi am muncit să ajungem aici, echipa a cîştigat un meci de baraj, iar promovarea nu ni s-a oferit cadou. Este de apreciat efortul jucătorilor noştri, care fără o pregătire de vară încearcă să facă faţă în fotbalul mare. Aş dori să fie mai mult respect între antrenori, deoarce cu toţi muncim şi suferim pentru rezultate.

Să nu uite Răchită că la începutul campionatului, striga în gura mare după un meci cu "U" Cluj că va retrage echipa din campionat şi o va da FRF şi Ligii să se ocupe de ea", a spus Tăbîrcă.


La finalul jocului cu Voinţa, cîştigat de Petrolul cu 4-1, managerul Vivi Răchită s-a declarat dezamăgit de atitudinea sibienilor care au vrut să părăsească terenul în semn de protest faţă de arbitrajul lui Chivulete jr. "M-a dezamăgit faptul că cei de la Sibiu au desconsiderat jocul prin actele de la final, dar aşa se întâmplă când ajungi în Liga I la invitaţie. Ce au făcut ei, noi nu o să facem niciodată, indiferent cum vom fi arbitraţi. Din păcate, jocul nostru nu m-a mulţumit. Dacă eram nemţi, poate făceam scor. Până la iarnă, toţi de echipă suntem în preaviz. Atunci vom trage linie şi vom analiza", a spus Răchită la Radio GSP.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
napoleon
napoleon  •  17 Octombrie 2011, 10:18

Scorul este mincinos.Sibiul a jucat bine si nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu aveau jucatori eliminati.Pe mine ma ingrijoreaza "jocul" Petrolului.Nu au aratat nimic.Ce facem cand vine Steaua?! Ce facem cu Astra?! Asta ar trebui sa -l preocupe pe Rachita.

wollt_r
wollt_r  •  17 Octombrie 2011, 08:25
Postat de dragang pe 17 Octombrie 2011, 06:54

de ce nimeni din conducerea sibiana nu ii aminteste acestui papagal ca in returul de anul trecut petrolul a jucat toate meciurile in 14 sau a ajuns si asta sa ne certe pe bani nostrii.cind vine la sibiu ar putea avea mari surprize dar nu cred ca il prinde returul.

pai crezi ca a uitat ?? inca mai practica asa ceva dupa cum se vede ... pacat ca multi nu stiu aceste aspecte ... (nici unii petrolisti nu stiu )

dragang
dragang  •  17 Octombrie 2011, 06:54

de ce nimeni din conducerea sibiana nu ii aminteste acestui papagal ca in returul de anul trecut petrolul a jucat toate meciurile in 14 sau a ajuns si asta sa ne certe pe bani nostrii.cind vine la sibiu ar putea avea mari surprize dar nu cred ca il prinde returul.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează