FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rada i-a anunţat pe conducători că pleacă de la Rapid! "Îi daţi pe toţi afară, echipa a doua o desfiinţaţi, pe cine să mai antrenez?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 22:06

Problemele financiare care bîntuie clubul în ultima vreme l-au făcut pe Marian Rada să se gîndească bine dacă mai vrea să fie antrenor la Rapid.

Antrenorul Rapidului i-a anunţat azi pe conducători că nu vrea să mai continue pe banca tehnică a giuleştenilor. Rada s-a plîns de situaţia în care a ajuns clubul şi le-a transmis şefilor că în aceste condiţii îi e imposibil să mai redreseze echipa: "Vreţi să-i daţi pe toţi afară, echipa a doua o desfiinţaţi, pe cine să mai antrenez?".

Marian Rada a condus echipa în 8 partide, înregistrînd două victorii, două egaluri şi 4 înfrîngeri. Acesta i-a luat locul pe bancă lui Ioan Ovidiu Sabău după înfrîngerea din etapa a 12-a de pe teren propriu cu FC Braşov, 1-2.

"Pentru mine e ceva foarte curios. De vreo 3-4 luni e un semnal de alarmă, sînt lucruri ciudate care se petrec. Rada niciodată nu renunţa, era salvatorul care rămînea indiferent cît de greu era. Nici nu ştiu cum să cataloghez plecarea lui", a declarat Marius Şumudică pentru Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
andystar
andystar  •  19 Decembrie 2012, 18:56
Postat de tigruzzu pe 13 Decembrie 2012, 05:09

O fi analfabeți, dat tot îți dau nițică mmmUE...

Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?

talpaiadului
talpaiadului  •  13 Decembrie 2012, 18:52
Postat de badeadorian pe 13 Decembrie 2012, 10:50

Vezi maestre ca pluralul de la "croncanitoare" este "croncanitori" . Tu intrebi retoric " inca nu s-au ( ma intreb cum de ai reusit sa scrii corect "s-au" in acest context ) dizolvat ?? La tine "s-au dizolvat" face referire la "croncanitoare" in postare . Spui ca altii sunt "analfabeti " ??? :))))))))))

Bravo, analiza pe text este foarte corecta, uite ca mai exista si ttiggani spalati!

rapid87
rapid87  •  13 Decembrie 2012, 12:39
Postat de andystar pe 13 Decembrie 2012, 03:54

ce se mai aude de croncanitoare ? inca nu s-au dizolvat :))))) Apocalipsa in giulesti !!!! Rada croncanel ,galeria de sub pod ,patron utcist si niste suporteri rapidisti(analfabeti) pe situ gsp !

:)))))) tot gay ai ramas ma????? du-te mai bn si fa un dush k ai inceput sa mirosi a ceapa ! suporterii stelisti= niste tarani k pamant intre unghi:))))) la sapa k voi agricultorilor_|_

Vezi toate comentariile (75)
Comentează