FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rada ştie unde s-a greşit la Rapid şi ce are de făcut de acum înainte » Ce obiective şi-a propus la Rapid

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 23 octombrie 2012 14:29

Antrenorul interimar al Rapidului, Marian Rada, are încredere în lotul pe care îl are la dispoziţie şi este convins că dacă vor reuşi să lege cîteva victorii, moralul jucătorilor va fi altul, iar echipa poate ajunge acolo unde îşi doreşte.

“Am încredere în această echipă, am un lot foarte bun, putem să reparăm situaţia. Băieţii au vrut foarte mult să cîştige acest joc, dar sînt încă afectaţi de ce s-a întîmplat pînă acum, de situaţia din clasament.

Nu mai au încredere în ei, trebuie să lucrăm la acest capitol, să le redau încrederea, să-i fac să joace fotbalul pe care îl ştiu. Obiectivul Rapidului este acum Cupa României şi clasarea în primele 3 locuri. Dacă reuşim să legăm 2-3 victorii o să vedeţi altă faţă a Rapidului", a spus Marian Rada la finalul partidei conform DolceSport.

Tehnicianul giuleştenilor nu îl menajează deloc nici pe Cristi Balaj, centralul partidei, despre care consideră că a greşit atunci cînd nu a acordat penalty la Ilijoski.

A fost ţinere în careu la Ilijovski, cîteva cornere care trebuiau acordare şi nu s-au acordat, am dubii şi la faza penalty-ului”, a mai spus Rada la conferinţa de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
sorineldobre
sorineldobre  •  31 Octombrie 2012, 08:43

cum poate Rada sa spuna ca are lot ? care-i ala ? si vrea cupa si locul 3 ? cred ca are el probleme de psihic nu fotbalistii care atata pot .

ticutroya
ticutroya  •  24 Octombrie 2012, 14:40

Am trait s-o aud si p-asta !! Rada mare psiholog !!? Eu n-am mai auzit ca cineva sa fie angajat antrenor pentru ca e fan al acelei echipe , cu exceptia lu' Rada ! Si eu sunt rapidist , dar nu mi-a propus nimeni postul , si nici n-ar fi normal . Nici Andone nu e o solutie , sa stea linistit . Cred ca Bergodi , care mizeaza pe tineri , ar fi cel mai recomandat !

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  23 Octombrie 2012, 20:37
Postat de spivak pe 23 Octombrie 2012, 18:30

Decât rapidist cu capul spart sau rapidist cu arsuri de gradul 3, mai bine rapidist neadevărat.

Pe stadion ti-ai lua mai putine scatoalce decat iti iei pe net.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează