FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Rade Veljovici: "Am venit la CFR să joc în Liga Campionilor"

Rade Veljovici
Rade Veljovici

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2008 00:00

Noul atacant al campioanei CFR Cluj, Rade Veljovici, care a ales formaţia română în dauna echipelor Steaua Roşie şi Partizan Belgrad, a declarat joi că a optat pentru ardeleni deoarece îşi doreşte să joace în Liga Campionilor.

"M-am gândit foarte serios înainte de a veni la Cluj, pentru că aveam trei oferte. Am venit să joc în Liga Campionilor, dar şi pentru că oraşul Cluj este foarte cunoscut în Serbia.

Nu cred că voi avea probleme cu integrarea în echipă, pentru că aici sunt foarte mulţi jucători străini. Voi da totul la antrenamente şi pe terenul de joc, să demonstrez că merit să joc la această echipă", a declarat Veljovici, joi, după prezentarea oficială.

Campioana României, CFR Cluj, a perfectat, joi, primul transfer din pauza competiţională, după ce atacantul sârb Rade Veljovici a semnat un contrat pe cinci ani cu ardelenii.

Rade Veljovici (22 de ani) a activat până acum la gruparea din liga a doua din Serbia, Vozdovac Belgrad, pentru care a evoluat în 34 de partide şi a reuşit să marcheze 14 goluri. De asemenea, el face parte şi din lotul naţionalei U21 a Serbiei.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
 •  11 Decembrie 2008, 17:18

:D daca chiar te interesa cat de cat fotbalul, stiai de ce are voie si la 22 ani sa joace in U21 ;) totul e vorba de regulamente si data la care se alcatuieste lotul;)

 •  11 Decembrie 2008, 17:16

bai..Gigi..este un pierdut...da echipa ta ce jcuattori aduce?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ce jucatori au adus CFR toi au fost ceva..sau sunt...numai cei care nu s-au adapta, aceaia nu au confirmat.

 •  11 Decembrie 2008, 17:09

intrebare: daca asta are 22 de ani cum poate sa faca parte din nationala U21 a tarii sal? eventual a facut parte din aceasta!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează