FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Radio GSP » CS Rapid ameninţă: "Am fost mai mult decît înţelegători cu Copos, dar aşa nu se mai poate"

Stadionul Giuleşti
Stadionul Giuleşti

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 17:31

Sînt şanse tot mai mici ca Rapidul să mai joace în Giuleşti în acest sezon, o spune chiar preşedintele CS Rapid, Vali Ionescu. Aceasta a dezvăluit la Radio.GSP.ro că a dat în judecată clubul de fotbal pentru datoria de 150.000 de euro, iar Copos nu are nici o şansă să scape fără să plătească aceste restanţe financiare.

Vali Ionescu a explicat că banii de la Copos sînt mai mult decît suficienţi pentru a susţine toate cele 14 secţii ale clubului sportiv. 

"În acest moment, sînt zero şanse ca Rapid să joace în Giuleşti. Trebuie să achite datoria de aproape 150.000 de euro, apoi vom semna un contract nou. Această datorie vine de pe mai mulţi ani şi nu include nici un fel de penalităţi de întîrziere. Deci să nu mai spună nimeni că nu am fost înţelegători. I-am dat în judecată, mai mult de atît nu vom face, deci datoria va fi plătită în final. Păcat că nu mai joacă pe Giuleşti.

Cu 150.000 de euro, toate echipele clubului sportiv pot termina în primele 4 în campionatele lor. Marian Oprea, de exemplu, primeşte lunar puţin peste 5 milioane de lei din partea clubului, minimul prevăzut de lege", a explicat Vali Ionescu.

Suporterii strîng bani ca să plătească datoriile lui Copos
Preşedintele clubului sportiv a dezvăluit la Radio.GSP.ro că a discutat cu fostul lider al galeriei giuleştene, Gigi Corsicanu, care i-a spus că este dispus să strîngă de la suporteri banii pentru a plăti datoria clubului, dar l-a refuzat.

"Suporterii sînt supăraţi, dar trebuie să înţeleagă că nu se mai poate să fie încălcată legea. Am discutat cu Gigi Corsicanu şi mi-a spus să-l las pe Copos să plătească atît cît vrea el, şi restul de bani îi va strînge el de la suporteri. Aşa ceva nu se poate. Dacă vrea, să strîngă banii şi să-i dea clubului, apoi clubul să ne plătească pe noi. Aşa e legea"

Soluţia de avarie
Oficialii clubului sportiv Rapid spun că au alte posibilităţi de a aduce profit de pe urma stadionului Giuleşti, chiar dacă Rapidul nu va mai evolua acolo în meciurile de pe teren propriu.

"Nu vă faceţi griji că putem scoate profit. Putem să-l deschidem pentru concerte sau orice alt fel de evenimente. Are tribunele aproape de teren, iar acustica este extraordinară, deci ar putea fi foarte bun pentru organizarea concertelor. Sau putem să-l închiriem altei echipe. Steaua? Niciodată, suporterii nu ar putea ierta aşa ceva"

Ascultă ONLINE Radio.GSP.ro!

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (9)
itzik_rapidistul
itzik_rapidistul  •  07 August 2011, 08:15

TREBUIE SA JUCAM IN GIULESTI PENTRU SUPORTERI NOSTRI HAI RAPIDU

bilaro
bilaro  •  05 August 2011, 10:07

Admirabil gestul suporterilor ! Rapid, nu e doar fotbal.

argus
argus  •  04 August 2011, 22:25

Se poate C.S. RApid sa aiba dreptate, numai ca nu imi dau seama ce va face clubul in cazul in care nu isi flexibilizeaza pretentiile financiare ? Vor avea resurse financiare pt. intretinerea stadionului? Nu cumva risca ca acesta sa ajunga in paragina, tot din lipsa banilor ? Sau, se gandesc sa-l inchirieze clubului Steaua, Dinamo...(glumesc, desigur....) ? Cred ca dna. Vali Ionescu are dreptate cerand sa se plateasca datoria, insa, ar trebui luata in considerare investitia facuta de FC Rapid, sa se gandeasca ca nu are banii necesari pt. asogurarea pazei (nici Copos n-are ?) si ca in acest caz, stadionul poate ajunge sursa de " fier vechi"...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează