FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Radio GSP Prunea s-a întîlnit cu Negoiţă: "E un proiect îndrăzneţ, e bine că a avut loc această schimbare la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 20:22

Florin Prunea este tot mai aproape de a se întoarce la clubul la care a crescut. Fostul şef al departamentului de relaţii internaţionale de la FRF a avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă, iar în zilele următoare s-ar putea înţelege pentru ocuparea postului de manager general.

"Este o onoare pentru mine să vin la Dinamo. Este clubul care m-a crescut. Am avut o discuţie destul de lungă cu domnul Negoiţă, dar urmează să ne mai întîlnim. E un proiect îndrăzneţ şi e bine că la Dinamo a avut loc această schimbare.

Tot timpul cît am fost acolo am făcut totul pentru a ajuta clubul. Asta văd că vrea şi domnul Negoiţă. În plus, am avut şi am o relaţie specială cu fanii dinamovişti", a spus Florin Prunea la Radio GSP.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (27)
reddogsv
reddogsv  •  24 Martie 2013, 11:29

E nevoie acum mai mult ca niciodata de foste glorii, de oameni care sa vina intai cu sufletul si apoi pt bani! De mercenari gen Miranda, Qaliqiou si alti straini adusi de pe YouTube ne-am saturat! Mai ramane sa plece din umbra clubului si machidonii si de abia atunci clubul va fi LIBER!Cred ca de asta a fost adus intai Prunea si nu pentru ca s-ar fi dovedit vreun manager stralucit! Anul asta suntem obligati sa avem rabdare in dauna unei calificari in E.L. si de la anul putem trage la raspundere pe ,,majoritar''! Cand erau multi, clubul a intrat in datorii! Poate cu unul singur va fi mai bine! Hai Dinamo!

reddogsv
reddogsv  •  24 Martie 2013, 11:16
Postat de primar pe 24 Martie 2013, 01:03

cu respect Prunea , parca el avea conflict cu albanezul ala de Giovani... , asta poate inseamna si o colaborare mai putina sau chiar deloc cu bisnitari aia, HAI DINAMO

Are si maciuca mare! Prinde GSP wireless! Numai asta ii f...e pe albanezi!

cholo1984
cholo1984  •  24 Martie 2013, 07:21

era si cazul cred ca Dinamo era singura echipa fara un manager general si ceahlaul avea conducator bun pe chivorchian si noi pe nimeni. Ce naiba la chealsea se duce abramovici sa negocieze cu jucatori si alte cluburi ?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează