FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Radio GSP Rapid, pe marginea prăpastiei » Manea dezvăluie o discuţie cu Cristescu: "E speriat, clubul poate să dispară"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 17:16

Vestea că Rapid va fi retrogradată şi Chiajna îi va lua locul în Liga 1 l-a şocat pe Nicolae Manea. Fostul jucător şi antrenor din Giuleşti dezvăluie o discuţie cu Nicolae Cristescu, în urma căreia a tras concluzia că soarta clubului e în mare pericol.

"Campionatul pentru mine a murit! Ar fi fost normal să rămînă 17 echipe, am crezut că e o glumă, dar din păcate, Cristescu mi-a confirmat la telefon, l-am simţit speriat şi după discuţia cu el mi-e teamă că există riscul ca Rapidul să dispară de tot. În insolvenţă trebuie să respecţi şi să plăteşti anumite lucruri.

Am vorbit şi cu Pancu, sînt de acord că ne merităm soarta, dar Rapid nu avea voie să ajungă aici. Copos trebuia să mai facă nişte eforturi aşa cum a făcut 20 de ani şi să nu distrugă echipa.

Consider însă că şi dosarul de licenţiere e mult prea dur, dacă ar fi să se respecte ad literam, nu ştiu dacă vreo echipă din Liga 1 ar întruni condiţiile", a declarat Nicolae Manea la Radio GSP.

Rapid, retrogradată de TAS în Liga 2! Concordia Chiajna revine în primul eşalon


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
dreamer123
dreamer123  •  03 August 2013, 00:20

nu cred in acest scenariu, se gaseste cineva sa I ajute...nu e ca urziceni

flo_ax
flo_ax  •  02 August 2013, 18:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

du-te bah cu istoria ta si culca-te. Daca e sa ne luam dupa istorie, Steaua are o Cupa a Campionilor, o finala si o supercupa. Restul e gargara pt demagogi tristi

alex_x
alex_x  •  02 August 2013, 18:40

terminati mah cu prostiile.....insusi faptul de a comenta evolutia stelei in mod negativ va dezonoreaza,STEAUA E,A FOST SI VA FI O ECHIPA DE FOTBAL EUROPEANA...IMPORTANTA.....CU TRADITIE,CU ISTORIE,CU PALMARES,CU TROFEE,CU CUPE,CU CUPE ALE CAMPIONILOR IN VITRINA,CU ZECI DE MII DE SUPORTERI IN TRIBUNE CU MILIOANE DE SUPORTERI IN TARA SI STRAINATATE...STEAUA E UN NUME RESPECTAT IN LUMEA FOTBALULUI.....cine e rapid?ce traditie are

Vezi toate comentariile (15)
Comentează