FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Radio GSP » Răzvan Burleanu îl critică dur pe Gică Popescu: "Se ascunde în spatele unui program copy/paste" şi vrea să-l dea în judecată pe Adalbert Kassai

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 ianuarie 2014 22:37

Invitat la Radio GSP, Razvan Burleanu l-a amenintat pe Kassai ca in februarie il da in judecata, ca la FRF nu vrea sa fie decat presedinte, iar cei 9 milioane de euro lasati de Sandu in FRF vor fi numiti "fondul Sandu" si cu ei are de gand sa ii ajute pe toti juniorii Romaniei:

"Gica Popescu se ascunde, tace, nu reactioneaza dintr-un singur motiv. Stie ca mereu cand apare in public o da in bara. Se ascunde in spatele unui program copy- paste.

Are mari carente si nici pic de imaginatie. Inainte cu o zi de conferinta de presa, Popescu spunea ca da afara aproape tot din FRF, iar a doua zi l-a anuntat pe Kassai viitorul secretar general!

O atitudine care imi ridica mari semne de intrebare asupra caracterului sau. E revoltator si cum anunta ca a semnat cu o firma de consultanta si managment fara sa fi consultat nici o alta firma, pentru a avea mai multe variante.

Daca ne gandim si cine se ocupa de firma aleasa, prietenul sau Negut, ne e tot mai clar cum lucreaza omul Popescu. Echipa e interesanta. Cu Prodan venit de pe orbita Becali, Hagi, care chiar daca nu are functie tot conflict de interese se numeste, Negut care vine cu firma lui pe pile si relatii.

Chiar si familia Bivolaru, careia nu-i contest competenta, doar modul cum ajunge in FRF. Popescu ar fi avut sanse la FRF daca ar fi avut aceeasi atitudine din 2005."

Razvan Burleanu si-a indreptat sagetile apoi spre Mircea Sandu si Adalbert Kassai:

"Cuplul Sandu- Kassai e avid de putere. Apeleaza la metode brutale. In ultima perioada, multi m-au sunat si m-au rugat sa ies public si sa spun cat de brutal si amenintator se comporta Kassai cu membrii afiliati si cum i-au chemat la Brasov pentru a le trasa sarcini.

Il voi da in judecata pe Kassai si-l acuz de abuz in serviciu pentru cum se implica in alegeri. Nu vrea sa inteleaga faptul ca este platit de toti membrii afiliati. Avem multe probe in acest sens. Chiar si asa, la Brasov, 16 din 42 au votat contra lor.

Mircea Sandu minte cand spune ca ne-a invitat si pe noi, contracandidatii lui Popescu, la Brasov. Daca poate proba in vreun fel, astept sa o faca. Nu are cum. Minte!

Dupa tot ce s-a intamplat la Brasov, sansele mele cresc. Toti vad ce comportament disperat au cei din FRF. In plus, vine o perioada a proceselor in care sînt implicati Sandu, Kassai si Popescu.

Nu accept vreo coalitie cu alt candidat. Vreau sa fiu doar presedinte FRF. Asta spun acum. Nu doresc sa fiu un simplu fucntionar FRF.

Sandu spune ca lasa 9 milioane in FRF. Nu spune insa si ce s-a intamplat cu diferenta de pana la 20 de milioane incasati din diferite contracte, unul dintre ele fiind cel cu Loteria.

Cand voi fi presedinte, sînt in stare sa numesc acesti bani fondul Sandu si cu bani sa ii ajut pe copii si juniori. Intrebarea mea este de ce banii sînt acolo si nu i-au ajutat deja pe cei care au nevoie".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ortega
ortega  •  23 Ianuarie 2014, 20:53

Cul să-l pui secretar general pe Kassai-romanul , ospatărul fără nici un un fel de pregatire ? M-am lămurit și cu slugoiul Popescu ... Vai și amar de fotbalul romanesc ...

brutarul
brutarul  •  22 Ianuarie 2014, 14:46
Postat de madskills pe 22 Ianuarie 2014, 10:24

Nu ca Popescu e vreun sfant, din contra. Dar care este programul lui Burleanu? Fie el si copy/paste, apare pe undeva sa vedem si noi? E usor sa-ti faci reclama cand il ataci pe altu si tu nu vii cu nimic concret. Cam cum face psd-ul cu eternul dusman al tarii, basescu. Tot dau vina pe ala pentru orice dar nimeni nu vine cu o solutie. Asa si acest Burleanu

continuare si pentru ipsilante programul il gasesti aici... daca esti curios. ://razvanburleanu.ro/program/

madskills
madskills  •  22 Ianuarie 2014, 10:24

Nu ca Popescu e vreun sfant, din contra. Dar care este programul lui Burleanu? Fie el si copy/paste, apare pe undeva sa vedem si noi? E usor sa-ti faci reclama cand il ataci pe altu si tu nu vii cu nimic concret. Cam cum face psd-ul cu eternul dusman al tarii, basescu. Tot dau vina pe ala pentru orice dar nimeni nu vine cu o solutie. Asa si acest Burleanu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează