FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Radio GSP » Steaua a fost aproape să transfere un jucător din naţionala Greciei: "S-a cerut o sumă exagerată"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 noiembrie 2013 17:08

Massimo Pedrazzini, fost secund al lui Walter Zenga, a dezvăluit la Radio GSP că Steaua a fost aproape de a transfera doi dintre jucătorii care se vor duela acum la barajul România - Grecia.


"Walter Zenga l-a vrut pe Cociş cînd eram noi la Steaua, dar nu s-a realizat atunci transferul şi jucătorul a plecat apoi în Moldova.

Massimo Pedrazzini, fost secund al lui Walter Zenga, a dezvăluit la Radio GSP Steaua a fost aproape de a transfera doi dintre jucătorii care se vor duela acum la barajul România - Grecia.

"Walter Zenga l-a vrut pe Cociş cînd eram noi la Steaua, dar nu s-a realizat atunci transferul şi jucătorul a plecat apoi în Moldova.

Pe vremea aia, am încercat să-l transferăm şi pe Maniatis, care acum e în naţionala Greciei. L-am urmărit cînd avea doar 19 ani, dar grecii ne-au cerut 1 milion de euro. S-a considerat o sumă exagerată".

Răzvan Cociş, 30 de ani, joacă acum în Ucraina, la Hoverla Ujgorod.

Giannis Maniatis, fundaş dreapta în vîrstă de 27 de ani, e fotbalistul celor de la Olympiacos.

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează