FOTBAL  »  Superliga  »  INACIO A DEMISIONAT DE LA VASLUI

RADIO GSP / Şumudică anunţat la FC Vaslui în locul lui Inacio

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 iulie 2012 19:02

UPDATE / După plecarea neaşteptată a lui Augusto Inacio, Adrian Porumboiu s-a mişcat rapid şi l-a instalat pe bancă pe Marius Şumudică, anunţă DolceSport.

*****

UPDATE / După plecarea neaşteptată a lui Augusto Inacio, Adrian Porumboiu s-a mişcat rapid şi l-a instalat pe bancă pe Marius Şumudică, anunţă DolceSport.

*****

Cu mai puţin de o lună pînă la începutul campionatului, FC Vaslui trebuie să îşi caute un nou antrenor. Nemulţumit de relaţia cu mai mulţi oameni din club, Inacio este hotărît să îşi dea demisia.

Deşi totul părea că merge foarte bine şi echipa devenise una dintre favoritele clare pentru sezonul viitor, dar şi cu şanse de a ajunge în Liga Campionilor, echipa nu mai are antrenor. 

"Dacă un om are dorinţa să plece, pleacă. Dacă e nemulţumit e problema lui. Să fie sănătos. Nu pot să vă spun dacă Edi Iordănescu vine principal, dar e un antrenor priceput, la care eu ţin foarte mult. Nu mai trag de Inacio. Păi ce, am ajuns să mă rog de cineva? A greşit adresa. Nu va mai fi antrenorul Vasluiului, doar n-o să plîngem după el. Era o problemă cu preparatorul fizic. Dacă începeam campionatul mîine, eram pui de Crevedia",  a zis Adrian Porumboiu la RADIO GSP.


Augusto Inacio a stat pe banca moldovenilor 6 luni şi a terminat sezonul trecut pe locul 2, la doar un punct de CFR Cluj.

Demisia lui Inacio, şansa lui Edi Iordănescu
Adus la Vaslui ca secund al lui Augusto Inacio, fostul secund al Stelei, Edi Iordănescu se va ocupa de pregătirea jucătorilor pînă cînd Adrian Porumboiu va găsi un nou antrenor, iar în cazul în care patronul vasluienilor nu va găsi nici o soluţie, Edi ar putea rămîne principal la Vaslui. "Iordănescu şi Baciu se ocupă acum de echipă, vom vedea pe cine vom aduce", a declarat Adrian Porumboiu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
pishu_magnificus
pishu_magnificus  •  05 Iulie 2012, 09:23
Postat de juveale pe 04 Iulie 2012, 20:10

presupun ca o sa fie blat in prima etapa daca e sumi antrenor la vaslui,asa cum a fost si cu brasov,nu?

DA! rapid - vaslui si steaua - chiajna vor fi blat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

raul1985
raul1985  •  04 Iulie 2012, 23:56

o sa castige 5-6 meciuri cu spectacol pe teren si apoi o sa se mute spectacolul pe banca. Asa a facut peste tot unde a antrenat. partea buna la el este ca are mana excelenta la transferuri. eu nu cred ca rezista 12 etape pana sa-si dea demisia.

psyk3
psyk3  •  04 Iulie 2012, 22:53
Postat de flo31 pe 04 Iulie 2012, 22:50

FELICITARI SUMI,ECHIPELE PE CARE LE-AI ANTRENAT AU JUCAT FOTBAL NU AI FACUT NICIODATA ANTIFOTBAL SI EU SPUN K ACUM ESTE SANSA VIETII TALE SA LE DAI O PALMA TUTUROR CELOR CARE NU AU AVUT INCREDERE IN TINE.DL.PORUMBOIU ESTE UN OM BUN SI UN OM CARE SE PRICEPE LA FOTBAL ASA K NOI SUPORTERII ECHIPEI FC VASLUI NU PUTEM DECAT SA NE BUCURAM SI SA SPERAM K ANUL ACESTA VOM CUCERI CEL PUTIN UN TROFEU.FORZA VASLUI

felicitari Flo in sfarsit vad si eu un fan a lui fc vaslui care isi sustine echipa si implicit pe domnu Porumboiu..

Vezi toate comentariile (46)
Comentează