FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Rădoi a povestit cum a refuzat o forță a Europei » ”Impresarul mi-a arătat oferta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 14:55

Mirel Rădoi a fost unul dintre cei mai promițători tineri din generația sa la momentul începutului carierei de jucător. Acesta a vorbit la Dolce despre una dintre cele mai importante oferte pe care le-a refuzat în 2003.

”Îmi aduc aminte, în 2003, a fost vorba de Șahtior, unde antrenor era Mircea Lucescu. Dar cu o nonșalanță, poate și pentru că nu eram destul de matur, am refuzat din start oferta.

În mintea mea a fost: plec eu din România, de la Steaua, în Ucraina? Dar dînd timpul înapoi, dacă aș fi văzut lucrurile care se întîmplă azi la Șahtior Donețk, cu siguranță că aș fi ales să mă duc acolo”, a spus Rădoi.

Rădoi a vorbit, de asemenea, și despre interesul lui Inter și al lui Arsenal pentru el:

”Și cu Inter a fost adevărat. La un moment dat și cu Arsenal a fost adevărat. Chiar și acum o lună de zile m-am întîlnit cu cineva la Pitești, care colabora în acel moment cu un impresar din Anglia și mi-a arătat oferta de la Arsenal”.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
para.para
para.para  •  31 Decembrie 2015, 02:07

Total gresit pentru ca Radoi are oferta pe masa s-o preia pe MU, dar pentru ca e cel mai tare antrenor ajuns in paginile ghesepe, vrea sa se mai gandeasca pana sa semneze, nu de alta, dar MU risca sa ajunga echipa de pluton si mai mult decat atat, la fel ca si fcsb, a ratat primavara in UCL.

cracker
cracker  •  31 Decembrie 2015, 00:06

Mirele, n-au amaratii de sub mine care au comentat, scame in buzunare cate milioane de euro ai facut din fotbal si cred ca nici la scoala nu sunt peste tine...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itrobert
itrobert  •  30 Decembrie 2015, 20:06

Pai in 2003 era la seral in clasa a doua; ce minte avea atunci si ce minte are acum???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează