FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi a rezolvat și problema mijlocașului central la Steaua: "Fac pariu că va fi legitimat"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 14:40

Steaua l-a pierdut în această vară pe Andrei Prepeliță care și-a terminat contractul, iar gruparea din Ghencea a rămas descoperită la mijlocul terenului.

Mihai Stoichiță, fostul antrenor al roș-albaștrilor, crede că această problemă poate fi rezolvată, mai ales că acum a fost adus și Mirel Rădoi la echipă.

"Singurul gînd cînd faci școala de antrenori e pentru legalitate.

Cu Mirel e o chestie complicata. Mirel e un jucător cu o mare, mare experiență, un jucător care a evoluat la nivel înalt și pe care nu cred că ar trebui să-l blocăm 4 ani pînă își ia licența PRO.

Eu fac un pariu și cred că Mirel va fi și legitimat. Dacă va vrea, va putea face asta, pentru că am mai avut exemple. Poate fi antrenor-jucător", a spus Stoichiță la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
961552927198346
Ticu Ursache  •  05 Iunie 2015, 08:50

Cand Radoi a plecat ca jucator de la Steaua, daca ati uitat, nu prea isi mai gasea locul in echipa. Acum vine ca vedeta si-l mai vrea si pe Banel? Eu zic ca, cazurile Rapid si Dinamo sunt suficiente ca exemple cu dinozauri. Vorba aia: fosta-i lele cand ai fost! Cautati si promovati jucatori tineri, lasati prostiile! La libertatea pe care pare ca ai primit-o si prostiile pe care zilnic le auzim cred ca vei avea cel mai scurt parcurs la Steaua. N-a rezistat el Hagi care era machidon de sange!

961552927198346
Ticu Ursache  •  05 Iunie 2015, 08:41

Ma intreb pentru ce mai exista o scoala de sport autorizata, respectiv Facultatea de Educatie si Sport cand tot felul de SRL si indivizi isi aloca dreptul de pedagogi, desi nu au studii. Statul nu sesizeaza ca este un abuz sau mai bine zis cum au autorizat asa ceva? Institutii discriminatorii!

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  05 Iunie 2015, 01:18

"Mirel e un jucător cu o mare, mare experiență, un jucător care a evoluat la nivel înalt" FC Drobeta-Turnu Severin Extensiv Craiova Steaua Al Hilal Al Ain no comment

Vezi toate comentariile (18)
Comentează