FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi, desființat de un fost mare jucător al Stelei: "Vă jur că ne merităm soarta"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 12:37

Fostul mare atacant al Stelei, Marcel Răducanu, critică situația în care a ajuns formația sa favorită, iar declarația lui Rădoi, care a anunțat că antrenează gratis, l-a aprins și mai tare. 

„Este incredibil ce am auzit. Nu îmi vine să cred că Rădoi a putut să spună că nu primeşte nici un ban de la Gigi Becali. Sînt de 35 de ani stabilit în Germania şi niciodată nu am auzit că se întîmplă aici aşa ceva.

Vă jur că fotbalul românesc îşi merită soarta. Voi credeţi că Guardiola, chiar dacă îl apreciază pe Franz Beckenbauer sau pe Rummenigge, vine vreodată la Bayern şi antrenează gratis? Vai mama noastră, domnilor!

Păi vreţi să vă zic ceva? Gratis antrenezi, păi de gratis şi joci! Să nu vă mai mire de ce Steaua nu are rezultate, Eu cred că Gigi Becali dacă ar mai găsi antrenori aşa de inimoşi ca Rădoi, vă asigur eu că va fi cel mai fericit patron din lume.

Deci nu a fost Costel Gâlcă cel mai ieftin antrenor al lui Gigi de la Steaua, nu? Ce comentarii credeţi voi că fac jucătorii aia în vestiar, între ei, atunci cînd aud lucrurile astea despre antrenorul lor?", a zis Răducanu la Fanatik.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  09 Noiembrie 2015, 16:21

Omul incaseaza exact cat este momentan valoarea sa ca antrenor!

boss.alb.rosu
boss.alb.rosu  •  09 Noiembrie 2015, 16:14

Radoi si daca ar fi fost platit regeste tot nu ar fi facut mai mult,pentru ca este zero ca antrenor.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  09 Noiembrie 2015, 15:49

Nu stiu exact cum arata contractul lui Radoi ca sa vb. prostii ... dar ... Jucatorii de la Steaua si antrenorii ... au cele mai mari salarii din fotbalul Romanesc ... Becali da cele mai mari salarii ... Steaua are in buget anual un fond salarial brut de cca 8 milioane de euro ... plus / minus cateva sute de mii de euro ... in ultimii 12 ani de cand e Becali la Steaua. De ce sunteti ... voi basistii ... asa de usor de manipulat ... si plecati asa de usor dupa fenta? Rezolvarati ... cu raspundere pentru incidentul Colectiv, fosta fabrica Pionierul ... si acum ati revenit ... la indeletnicirile cotidiene? V-a pus Her Iohannis Duma de Stat ... cu care vreti sa schimbati clasa politica si sa droblati votul democratic? De fapt ... voi vbreti sa desfiintati clasa poltica ... insa neintelegant ce e aia clasa politica si nestiind sa definiti cuvantul 'politic' ... folositi verbul 'a schimba' ...:)) Respect Radoi ... are sau nu salariu ... perfomanta la Steaua este remunerata ... ca intodeauna. Marcel Raducanu ... provine evident dintr-o tara care remunereaza mai mult ... propaganda decat munca! ...:)) Heil?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează