FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Rădoi, detalii despre proiectul de la CSA Steaua: "Se ştie cine e omul care urmează să preia echipa" » Declarație tare dată de finul lui Becali: "Toţi vor migra către această formație"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 18:53

Mirel Rădoi, antrenorul naționalei de tineret a României, a vorbit despre proiectul celor de la CSA Steaua.

Rădoi a dat mai multe detalii și a dezvăluit că atunci când el era antrenor la FCSB, în 2015, a avut mai multe discuții cu cei de la CSA, pentru a ajunge la un acord, și a dezvăluit că Armata are deja un investitor care să preia echipa.

"Eu am fost la câteva discuţii cu cei de la CSA Steaua şi cu suporterii când am antrenat FCSB. Am fost primit foarte bine, dar mi-am dat seama că niciuna dintre părţi nu îşi dorea cu adevărat o împăcare.

Propunerea mea a fost să oferim o sumă de bani, să zicem 10 milioane de euro. Urma să fie plătită în decursul a câţiva ani către CSA. Încă de atunci exista un plan bine stabilit și se ştia omul care urmează să preia echipa în momentul în care va ajunge în Liga a 2-a. Nu pot să îi spun numele pentru că nu ar fi corect.

Eu cred că proiectul celor de la CSA Steaua e realizabil. Deja o parte dintre suporteri s-au dus spre CSA. Cred că în momentul în care echipa va ajunge în Liga 1 şi va juca pe noul stadion, toţi steliştii vor migra către acea echipă. Trebuie ca din punct de vedere sportiv să aibă realizări și să ajungă până în Liga a 2-a", a declarat Mirel Rădoi la TV Pro X.

Citește și: Ultimele declarații ale lui Becali i-au pus capac » Rădoi ia atitudine: "În locul lui Dică plecam direct de la stadion!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (243)
stoichkov10
stoichkov10  •  31 Octombrie 2018, 20:04
Postat de ticbis pe 31 Octombrie 2018, 19:25

Esti in eroare!!! Sigla, marca sau emblema (cum vrei sa-i zici, ca e tot aia) a echipei de fotbal FC Barcelona are inscriptia FCB, ceea ce reprezinta abrevierea "Fotbal Club Barcelona". Echipa de baschet a clubului de care vorbesti foloseste o cu totul alta marca; nici n-ar avea sens sa scrie pe tricourile baschetbalistilor "fotbal club"... :))))) Cam asa ceva si la CSA... Va rog frumos, daca habar n-aveti despre ce e vorba in chestiunea asta, evitati sa va mai dati cu parerea prosteste...:)

https://www.fcbarcelona.com/sections/basketball https://www.realmadrid.com/en/basketball Eu vad aceeasi sigla... Care alta?

ticbis
ticbis  •  31 Octombrie 2018, 19:39
Postat de csasteauabucuresti pe 31 Octombrie 2018, 17:58

Da, intr-adevar sigla in speta este pt fotbal. Insa in calitate de proprietari, daca chiar isi doresc, CSA o pot inregistra la OSIM si pt alte activitati. Este pe undeva precum sigla lui Dinamo, cea cu cainii rosii e pt fotbal, la restul folosesc cea cu D, in cazul nostru cea cu vulturul, folosita de altfel si de echipa de fotbal la un moment dat. Oricum astea sunt detalii de dragul discutiei, sectiile Stelei deja folosesc siglele respective de ani buni, lumea s-a obisnuit cu ele, cum arata stema conteaza mai putin toata lumea si ca joaca Steaua si nu vreaun alt club derizoriu care vor sa creeze confuzie, deci nu vad rostul unei schimbari doar de dragul schimbarii, lucrul cel mai important e ca nu mai poate fi folosita de clubul becaliot si desi i-a folosirea sa ilegala i-a adus ciobanului profit gros (chair el se lauda ca a avut incasa de peste 200 milioane, deci cateva zeci de milioane tot a facut profit, ceea ce nu se intampla daca clubului ii spunea FC Becali SA si nu facea tot posibilul ca lumea sa o asimileze ca fiind Steaua) tot asta il va si falimenta. Suntem pe final deja, o stie si jjijji, o hotarare de despaguburi in prima Instanta va duce automat la instituirea de sechestru asigurator, asa ca nu cred ca va astepta atat. Vasi si tac'su au prins si ei miscarea si nu vor sa pice de prosti, tapii ispasitori.

Bati campii! Sigla aia nu aduce niciun profit! Becali n-a facut profit datorita siglei, ci ca urmare a investitiilor cu bani privati pentru a creste valoarea si nivelul de performanta interna si internationala a echipei. Nu sigla joaca pe teren! Daca nu ma crezi, intreaba-l pe Talpan cati bani a facut cu sigla aia in anul in care a folosit-o la echipa armatei, in 2017, la amatori! Iti garantez eu: ZERO! Mai mult, intreaba-l pe Negoita cati bani a facut cu sigla Dinamo in ultimii 7 ani! Iti garantez eu ca nu mai mult de 2-3 sute de mii!!! In fine, daca vrei sa te lamuresti definitiv, intreaba-i pe rapidisti cati bani au facut cu sigla lor in ultimii 3 ani! Raspuns: au dat faliment si acum se chiinuie s-o rascumpere pe 5 mii de dolari! Cand n-ai echipa si nici bani s-o tii, sigla aia valoreaza fix ZERO BARAT; e valabil pentru orice club din lume, indiferent numelel lui!

ticbis
ticbis  •  31 Octombrie 2018, 19:25
Postat de stoichkov10 pe 31 Octombrie 2018, 14:58

am inteles. totusi aiurea... Barca de ex foloseste "sigla" si la basket, nu? mai sunt si alte ex...

Esti in eroare!!! Sigla, marca sau emblema (cum vrei sa-i zici, ca e tot aia) a echipei de fotbal FC Barcelona are inscriptia FCB, ceea ce reprezinta abrevierea "Fotbal Club Barcelona". Echipa de baschet a clubului de care vorbesti foloseste o cu totul alta marca; nici n-ar avea sens sa scrie pe tricourile baschetbalistilor "fotbal club"... :))))) Cam asa ceva si la CSA... Va rog frumos, daca habar n-aveti despre ce e vorba in chestiunea asta, evitati sa va mai dati cu parerea prosteste...:)

Vezi toate comentariile (243)
Comentează