FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Rădoi îşi face echipa » Primul om pe care l-a ofertat să vină la Steaua

Daniel Opriţa, Mirel Rădoi şi Nicolae Dică vor face echipă din nou la Steaua
Daniel Opriţa, Mirel Rădoi şi Nicolae Dică vor face echipă din nou la Steaua

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2015 19:13

Patronul celor de la Metalul Reşiţa, Cătălin Rufa, l-a dat de gol pe Mirel Rădoi şi a confirmat informaţiile apărute în Gazeta Sporturilor în această săptămînă. 

Aşadar, fostul căpitan al Stelei nu numai că e aproape de revenirea în Ghencea, dar a și început să sune oamenii cu care vrea să facă echipă. Daniel Opriţa, antrenorul principal al reșițenilor și fostul lui coechipier la Steaua, este primul pe care l-a ofertat să vină alături de el:

"Situaţia e complicată la noi. Nu cred că Opriţa va mai sta la Reşiţa. Din ce ştiu, a primit ofertă de la Rădoi pentru a merge cu el la Steaua", a zis Rufa la SportTotal FM.

Mută echipa la Snagov?

Oficialul bănăţenilor a dezvăluit că situaţia de la club e tot mai delicată, fiind tentat să mute echipa la Snagov:

"Nu prea este bine. Relaţia cu oficialităţile nu sînt grozave şi sincer vă spun, nu exclud ca din sezonul viitor să mutăm echipa la Snagov", a mai spus Rufa conform sursei citate. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
bravia1
bravia1  •  31 Mai 2015, 07:46

Sunt stelist DAR imi este SCARBA de MENTALITATEA pe care o vad la acest club.. Nepoti, veri pana si finul pus ca antrenor desi habar nu are ce inseamna antrenoratul... Trebuie sa fi prost sa te mai duci pe stadion..Pe cine sa sustin? Pe neamul lui Becali care nu a vrut nici macar sa cumpere sigla aia care reprezinta ISTORIA STELEI?..Oare Mercedes, BMW..Real Madrid...Barcelona ar renunta la marca ? Numai la noi vezi asa ceva.Sa va bage neamurile banii in buzunar...EI sa cumpere bilete la stadion! RUSINE

ottobraun
ottobraun  •  30 Mai 2015, 23:28

au zidid geamurile !!??

rizocel
rizocel  •  30 Mai 2015, 23:22

primul OM e ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează