FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi nu-şi face treaba de delegat! Steaua a fost amendată fiindcă Mirel n-a mers la întîlnirea cu pompierii şi jandarmii

Rădoi nu poate fi în acte antrenor al Stelei fiindcă nu deţine nici un fel de licenţă de specialitate
Rădoi nu poate fi în acte antrenor al Stelei fiindcă nu deţine nici un fel de licenţă de specialitate

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2015 00:00

Campioana a fost sancţionată de LPF cu 1.000 lei din cauza absenţei de la şedinţa tehnică a meciului cu Petrolul, unde ar fi trebuit să participe cuplul Mirel-Marius Ianuli.

"Comisia de Disciplină sancţionează clubul Steaua cu 1.000 de lei. Motivul? Incidente la meciul Petrolul - Steaua". Anunţul sec făcut ieri de LPF nu se referă însă la suporteri fiindcă actuala campioană n-a fost însoţită de nici un fan la Ploieşti. Vinovat pentru amendă e chiar Rădoi! Iar motivul e faptul că a absentat nemotivat de la şedinţa tehnică a meciului de duminică.

În fişa postului, Mirel e trecut ca delegat, iar principalul rol pe care trebuie să-l îndeplinească posesorul acestei funcţii e să reprezinte clubul la astfel de şedinţe.

La Ploieşti, Rădoi n-a fost prezent fiindcă în cazul meciurilor cu grad ridicat de risc, şedinţele tehnice au loc în dimineaţa meciului, iar antrenorul ar fi trebuit să plece din cantonament pentru a putea fi la întîlnirea cu observatorul de joc, cu brigada de arbitri, cu cei care produc meciul la TV, dar şi cu cei de la Pompieri, Salvare, Jandarmerie.

De regulă, la aceste şedinţe tehnice, Rădoi era însoţit şi de Marius Ianuli, însă duminică nici unul dintre ei n-a participat. Observatorul de joc Marian Bucurescu a notat în raportul pe care l-a făcut faptul că Steaua n-a fost, iar incidentul n-a fost trecut cu vederea de comisia FRF, care a amendat trupa din Ghencea.

230 €e amenda pe care a încasat-o Steaua din cauza absenţei de la şedinţa tehnică, sumă care reprezintă 0,3% din salariul lunar pe care Rădoi l-a avut la ultima echipă la care a jucat, Al Arabi în Qatar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  22 Octombrie 2015, 17:38

N-a mers la intalnirea cu jandarmii pentru a crezut ca va fi arestat. Cica l-ar fi oprit cineva in aeroport si i-au spus că nu e vorba de DNA. :))))))))))

ottobraun
ottobraun  •  22 Octombrie 2015, 14:41

deci e vitanjior sef pe schema!

caminero
caminero  •  22 Octombrie 2015, 14:39
Postat de caminero pe 22 Octombrie 2015, 09:30

Şi cu *** tebuia să se întîlnească, dar v-a fost jenă să mai scrieţi ... :D :D :D " ... ***.

Ia uite mă, cuvîntul "gunoier" este cenzurat ... păi de ce, măgarilor? e o meserie utilă, spre deosebire de cea de cenzor prost.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează