FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi pune și el tunurile pe arbitri: "Trebuie să avem oameni excluși din arbitraj!"

Dacă nu era dezavantajat de arbitri în sezonul trecut, Steaua cu Mirel Rădoi antrenor era pe locul 1 după 19 etape, cu 44 de puncte // Foto Bogdan Bălaș
Dacă nu era dezavantajat de arbitri în sezonul trecut, Steaua cu Mirel Rădoi antrenor era pe locul 1 după 19 etape, cu 44 de puncte // Foto Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat duminica, 09 octombrie 2016 00:00

La un an de la despărțirea de Steaua, Mirel pune tunurile pe arbitrii care gafează și consideră că aceștia trebuie să plătească mult mai drastic atunci când greșesc.

Steaua se plânge de arbitraj, chiar dacă nu ar trebui să o facă, ținând cont că după cele 11 etape disputate până în acest moment e pe zero, cu patru greșeli pro, dar și tot atâtea contra! În schimb, în sezonul trecut, Mirel Rădoi a fost masacrat de arbitri!

După 19 etape, atunci când a decis să-și dea demisia de la cârma echipei, steliștii contabilizau nu mai puțin de 15 greșeli contra, cât Viitorul și Craiova la un loc! Iar în dreptul deciziilor pro erau doar 6 erori ale "centralilor".

"Din păcate pentru arbitrii din fotbalul românesc, nu prea am cuvinte de laudă după ceea ce am trăit pe pielea mea. Cred că pedepsele lor sunt foarte mici, și aici cred că avem o problemă. Cei care răspund ori nu au personalitate să facă ceea ce trebuie să facă pentru funcția respectivă, ori nu își asumă responsabilitățile acestei funcții, şi atunci cred că mai bine ar lăsa locul altora", a spus Rădoi la Dolce.

Fostul căpitan și antrenor al Stelei a dat exemple din străinătate: "În liga a treia din Austria un arbitru a făcut două greșeli grave și a fost suspendat 6 săptămâni. Numai la noi stai două etape la liga a doua și nu mai iei 80 de milioane, iei 40! Vedeam că până și în Moldova au fost arbitri excluși. Am fost la un singur meci, trei greșeli împotriva ambelor echipe, excluși din arbitraj".

"Nu e treaba mea să vorbesc de arbitraj. Din câte ştiu eu, antrenorul e angajat să pregătească echipa. Sunt alţi oameni care trebuie să iasă în faţă şi să vorbească despre aceste lucruri"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

Greșelile din sezonul trecut după 19 etape

Echipa Pro Contra
Steaua 6 15
Viitorul 3 8
CSU Craiova 4 8
FC Voluntari 6 8
ACS Poli 4 6

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
nicse
nicse  •  09 Octombrie 2016, 18:15

Afirmatii penibile venite de la un "antrenor" penibil... la echipele prezente in statistica, numarul erorilor contra este mult mai mare decat numarul erorilor pro...ori dati statistica completa, pentru toate echipele , sa vedem concret cine a beneficiat de erori pro ori nu mai mancati ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  09 Octombrie 2016, 13:00

Clasamentul este tras de par, penibil. Facut de un masluitor. Care vrea sa pacaleasca prostimea. Hotzia se produce cu faulturile, cartonashe acordate celor care trebuie dezavantajatzi, lovituri de la 11m, primite de preferatzi. Se justifica hotzia, asta vrea shmekerul. Chipurile cei avantajatzi, sint furatzi, sarmanii de dinshii. Iar cei dezavantajatzi, sint ajutatzi de arbitri!

valentinn10
valentinn10  •  09 Octombrie 2016, 10:35
Postat de Ghita Florin pe 09 Octombrie 2016, 09:17

Daca nu ar fi fost avantajati in alte zeci de campionate ,,***'' nu ar fi avut atatea trofee castigate

Du-te mai *** si te culca , pampalaule...arbitrii?...ia de ici , cu arbitrii...CCE , SUPERCUPA EUROPEI, ALTE DOUA FINALE SI TREI SEMIFINALE , ce zici vita ....arbitrii bineanteles , fraier coclit ,esti prost rau , frustratule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează