FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - PETROLUL 3-1

„Pe-ni-bil!” » Radu Naum a izbucnit, Ilie Dumitrescu n-a fost de acord: „Așa, prieteni, girați-l!”

Radu Naum
Radu Naum

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 20:46 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 20:52

Simularea lui Adrian Mazilu (18 ani) din finalul meciului Farul - Petrolul 3-1 l-a scandalizat pe Radu Naum, moderator de emisiune la DigiSport. Jurnalistul a intrat într-un dialog în contradictoriu cu Ilie Dumitrescu, cel care îi căuta circumstanțe atenuante jucătorului care în ianuarie va merge la Brighton.

Sezonul trecut, Adrian Mazilu a făcut valuri în Superligă. La numai 17 ani, extrema dreapta a înscris 6 goluri în campionat și a ajutat-o pe Farul să devină campioană a României.

Evoluțiile foarte bune i-au adus transferul la Brighton, în Anglia, unde Mazilu va merge în ianuarie. Până atunci, el continuă să joace la Farul și a făcut-o și în această seară, la 3-1 cu Petrolul.

Gică Hagi temperează entuziasmul campioanei: „E cea mai mare greșeală și o facem des în România!”
Farul - Petrolul 3-1
Gică Hagi temperează entuziasmul campioanei: „E cea mai mare greșeală și o facem des în România!”

În finalul partidei, Mazilu a încercat o trecere pretențioasă printre doi adversari, Jair și Meijers. După ce a pierdut duelul, a plonjat spectaculos și a dus mâinile la față, deși existase un ușor contact doar undeva în zona umerilor, nu și la față.

+3 FOTO

„Pe-ni-bil!” » Radu Naum a izbucnit după simularea lui Mazilu, Ilie Dumitrescu n-a fost de acord

Simularea lui Mazilu a fost comentată după meci în studioul DigiSport, la inițiativa moderatorului Radu Naum, editorialist GSP.

„Haideți să vedem simularea lui Mazilu, vă rog eu frumos. Poate mai dați niște mesaje, că nu așa vom ajunge la... Putem vedea simularea? Haideți. Să vedeți la reluare. Uitați-vă, se ține de față! Ce e asta?”, a întrebat Radu Naum.

„E un copil”, a răspuns Ilie Dumitrescu, ceea ce a dat naștere următorului dialog:

  • Radu Naum: „Așa, girați-l, prieteni, că așa va învăța!” 
  • Ilie Dumitrescu: „Nu îl girez, cred că și el își dă seama, după ce vede imaginile astea, că nu e OK” 
  • Naum: „Dar nu putea să-și dea seama din prima, Ilie? Cum să faci așa ceva? Ce se întâmplă în Anglia dacă faci așa ceva?” 
  • Dumitrescu: „A încercat o depășire destul de complicată, printre doi adversari. A încercat să scoată ceva. Genul ăsta de faze în Premier League sunt urâte” 
  • Naum: „Sunt final de drum!” 
  • Dumitrescu: „În Premier League nu poți face teatrul ăsta. El va fi preluat de oamenii de la Brighton și va fi ajutat. Nu trebuie să facem un caz” 
  • Naum: „Știi de ce? Ne întrebăm de ce nu reușesc unii sau alții, de ce n-au mentalitatea de acolo” 
  • Dumitrescu: „Jucătorii noștri cad foarte ușor la contact. În ianuarie va pleca la Brighton și va fi evaluat”
  • Naum: „Pe-ni-bil, penibil!”

Mai multe știri din Superligă:

Baba Alhassan, întrebat frontal: „Vrei la Rapid sau la FCSB?”
TRANSFER
Baba Alhassan, întrebat frontal: „Vrei la Rapid sau la FCSB?”
FCSB, ironizată de suporterii lui CFR Cluj » Ce s-a întâmplat înainte de startul partidei
CFR Cluj - FCSB
FCSB, ironizată de suporterii lui CFR Cluj » Ce s-a întâmplat înainte de startul partidei

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
Ozon10
Ozon10  •  11 Decembrie 2023, 10:57

D-le Naum...am vazut si eu (sigur si dumneata) jucatori mult mai maturi, mai importanti (din toate campionatele lumii), care au simulat mai jenant decat juniorul Maziulu!! Ai gasit de cuviinta sa dai acum cu pietre in el, copil fiind... Cum zice si Ilie Dumitrescu, are timp sa se educe. Ce facem insa cu cei care au ajuns la 27-37 ani si au astfel de comportamente?!... PS daca tot suntem la capitolul ”Observatii”, am si eu una pt dumneata, care poate sa iti fie de folos in cariera: d-le Naum, imi esti simpatic, iti urmaresc cu interes emisunile, articolele, dar ma seaca atunci cand intri in direct imediat la finalul meciurilor si incepi mai tot timpul inainte de a rosti primele cuvinte, cu un sunet dizgratios, total inadecvat si neprofesional, un fel de ”ntzz” provocat din limba si cerul gurii, destul de greu de digerat! Si...nu esti vreun junior , vreun adolescent in curs de formare profesionala... trebuia sa te fi corectat pana acum, aveai tot timpul din lume!... dar, niciodata nu e tarziu!... Succes! Cu placere! ;)

Misu1950
Misu1950  •  11 Decembrie 2023, 09:47

Rar, dar de data asta Naum are mare dreptate! Si eu tin cu Farul...

gicab
gicab  •  11 Decembrie 2023, 07:55

Parcă e o moda la ăștia să fie efeminati

Vezi toate comentariile (11)
Comentează