FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII 0-0

Răduț a uitat de trecutul stelist și anunță: "Astra e echipa care trebuie să meargă în Champions League"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2016 22:38

Mihai Răduț o laudă pe Astra după remiza echipei sale pe terenul giurgiuvenilor, scor 0-0. Mijlocașul crede că formația lui Șumudică ar trebui să ajungă în Liga Campionilor. 

"Puteam să câştigăm, dar nu am reuşit. Am avut câteva ocazii, dar nu am reuşit să înscriem. Sunt echipe bune în play-off. Puteam să facem mai multe şi nu mai avem prea mari şanse la primul loc.

E normal să fie mai bine cu un antrenor pe bancă, Am jucat cu un om în plus şi trebuia să facem totul pentru a câştiga. Am avut ocazii singur cu portarul şi trebuia să marcăm.

Important e că am reuşit să vorbim cu dânsul şi ne-a transmis nişte lucruri. Astra este echipa care merită să ajungă în Champions League, chiar şi în grupe", a zis Răduț la Digi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  06 Aprilie 2016, 10:20

Multi au ceva cu Steaua, dar aceasta echipa va fi si anul acesta campioana Romaniei. Are cel mai bun lot , cel mai bun antrenor, iar patronul echipei investeste in echipa, spre deosebire de ceilalti patroni.

halpinus.drogatus
halpinus.drogatus  •  06 Aprilie 2016, 09:43

Reporter: "Crezi ca Astra va reusi sa ia titlul?" Radut: "Nu stiu, Astra e o echipa buna, este pe primu loc si vreau sa castige titlul cea mai buna echipa care merita cel mai mult si sa mearga mai departe in preliminariile Champions League echipa care are un fotbal bun si sanse sa ajunga in grupe!"

867325516660092
Gheorghe Milovan  •  06 Aprilie 2016, 08:58

Raduţ a spus ca Astra merita, iar autorul articolului i-a măsluit spusele înlocuind pe merită cu trebuie. Asta schimbă complet sensul celor spuse de Raduţ, poate pe placul autorului, care probabil are ceva cu Steaua.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează