FOTBAL  »  LIGA 1  »  CURTEA DE ARGEŞ

Răduţ: „Putem să batem Steaua”

mihai radut, inter curtea de arges
mihai radut, inter curtea de arges

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Convocat pentru prima dată de Răzvan Lucescu la „naţionala” mare, Mihai Răduţ (21 de ani) vrea să încheie campionatul cu un rezultat pozitiv. "Va fi un meci frumos împotriva Stelei pe care sperăm să-l cîştigăm pentru a ne despărţi cu bine de publicul nostru pînă la reluarea campionatului viitor. Evoluţiile noastre bune din retur ne dau speranţa că putem s-o învinge pe Steaua", a spus mijlocaşul.

 

Răduţ, care a făcut permanent parte din lotul de tineret pregătit de Emil Săndoi, precum şi din U23 care săptămîna trecută a jucat în Belgia, speră să nu-l dezamăgească pe Răzvan Lucescu: "Mă bucură foarte mult convocarea la lotul mare! Sper să nu dezamăgesc şi să intru cît mai bine în familia echipei naţionale mari”.

Tînărul mijlocaş ofensiv al Interului este în vizorul mai multor formaţii de top din fotbalul românesc: CFR Cluj, Poli Timişoara şi Dinamo. „Dintre echipele care îl vor pe Răduţ, CFR Cluj pare cea mai interesată de achiziţionarea jucătorului nostru”, a anunţat preşedintele George Pirnea.

Răduţ mai are contract cu Internaţional Curtea de Argeş până în vara anului 2012, dar conducerea clubului nici nu se gîndeşte să-l vîndă pe tînărul jucător.

Playtech: Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!


Comentarii (5)
 •  21 Mai 2010, 15:33

eu l-am vazut de mult timp . Are viziune si da rpd durmul la minge din putine atingeri .

 •  21 Mai 2010, 15:27

Mare scofala! Cine nu poate bate Steaua de astazi?!?

 •  21 Mai 2010, 15:24

Succes la Nationala! Sper sa apuce sa joace.Are 20 de ani si merita sa i se acorde o sansa ca sa capete curaj(probabil ca-i tremura picioarele langa CHIVU, RAT si ceilalti cu state vechi in lotul mare). Am citit ca acest baiat a castigat campionatul de juniori cu Sporting Lisabona, deci daca l-au selectionat in echipa e ceva de el. Bravo lui!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează