FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Raed Arafat a anunțat o nouă măsură: „Evenimentele culturale și de divertisment cu participarea a peste 100 de persoane, suspendate”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 12:20

Raed Arafat (55 de ani), secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a susținut astăzi o conferință de presă în care a anunțat noi măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Evenimentele culturale și de divertisment cu participarea a peste 100 de persoane, în spații închise, suspendate până pe 31 martie”, așa a sunat una dintre frazele lui Arafat.

Astfel, ar putea fi afectate mai multe sporturi indoor, precum handbalul, voleiul, baschetul, înotul, tenisul de masă sau snookerul. Această măsura a fost luată în contextul în care România a intrat în scenariul doi privind abordarea coronavirusului (n.r. fază de transmitere sporadică în societate).

De asemenea, Raed Arafat a oferit mai multe detalii despre noua decizie: „Se includ aici cinematografele din mall-uri, teatrele, Opera Româna, Ateneul, și orice alt spațiu închis care depășește 100 de persoane”.

+27 FOTO

Meciuri fără spectatori din cauza coronavirusului

Această veste vine la doar 3 zile de la anunțul făcut de Guvernul României, acela de a interzice, printre altele, disputarea partidelor de fotbal cu spectatori în tribune, care a avut un efect imediat asupra meciurilor din etapa precedentă de Liga 1.

În România au fost confirmate 30 de persoane având coronavirus, iar numărul este într-o continuă creștere.

VEZI ȘI:

Coronavirusul nu afectează lucrările la stadioane: „Nu am fost anunțați că trebuie să reducem numărul de muncitori”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
2631626826963710
Nicu Chirea  •  13 Martie 2020, 21:37

Individul are probleme privind incompetenta actiunilor sau inactiunilor serviciilor conduse de el in tragedia de la colectiv, dupa aparitia inregistrarilor ascunse ani intregi, puteti avea incredere in ce poate face el in fata epidemiei asteia de gripa chinezeasca?

alexbibirica1
alexbibirica1  •  11 Martie 2020, 15:21

„Evenimentele culturale și de divertisment cu participarea a peste 100 de persoane, în spații închise, suspendate până pe 31 martie” ... dar daca te duci intr-un restaurant...acolo nu e interzis ? ca si in restaurante se pot organiza petreceri chiar si cu 90 de persoane.

ares.123
ares.123  •  11 Martie 2020, 14:55
Postat de daviddraiman pe 11 Martie 2020, 12:52

In scurt timp inchid astia si salile de fitness ...in sala ai sanse mai mari decat la cinema sa te contaminezi ...este suficient un bolnav ...si-o fura toti din sala ...nasol

:::))) Si mai radeai de mine ca fac acasa culturism...:::)) Eu am o camera cu tot ce imi trebuie...sa te vad pe tine cum te descurci...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează