FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB în pericol după cazurile de COVID-19?! Raed Arafat explică situația de la echipa roș-albastră: „Să stea fiecare în carantină separat de ceilalți”

Raed Arafat
Raed Arafat

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 21:32 / Actualizat vineri, 14 august 2020 21:38

Raed Arafat, şeful Departamentului de Situaţii de Urgenţe, a vorbit despre situaţia de la FCSB, club care a anunțat că patru jucători au COVID-19.

Toma Niga (22 de ani) Alexandru Pantea (16), Răzvan Udrea (19) și Gabriel Simion (22) au coronavirus, iar aceștia vor fi preluați de către reprezentanții DSP, după cum a anunțat clubul roș-albastru. Raed Arafat a analizat situația de la formația roș-albastră  și spune că există riscul ca lotul echipei lui Toni Petrea să nu se antreneze timp de 14 zile.

„Totul depinde de ancheta epidemiologică, de rezultatul ei. Depinde ce decide DSP-ul, dacă cei din lot au fost contacţi apropiaţi sau nu. Cei care sunt asimptomatici, se izolează 14 zile, dacă sunt simptomatici, există alte reguli.

Dacă vrem să fim corecţi, ei ar trebui să stea fiecare în carantină separat de ceilalţi, astfel încât dacă unul dintre ei devine pozitiv, să nu-i infecteze pe ceilalţi. Dar asta trebuie să stabilească DSP-ul, pentru că eu nu ştiu condiţiile lor acolo.

Trebuie să stea fiecare persoană separat. Asta e regula carantinei. Dacă jucătorii din cantonament au fost contacţi direcţi cu cei infectaţi, n-ar trebui să mai intre în contact unii cu ceilalţi pentru că nu se ştie care dintre ei devine pozitiv. Acum, ce stabileşte DSP-ul. Nu ştiu să existe excepţii legate de carantinare”, a declarat Raed Arafat pentru Fanatik.

FCSB are programat următorul meci pe 20 august. Atunci, roș-albaștrii ar trebui să întâlnească Astra, în deplasare, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Apoi, pe 27 august, FCSB are programat meciul din primul tur preliminar al Europa League, acasă, cu FC Shirak.

VIDEO  Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Izolați la FCSB! Gigi Becali închide porțile, după apariția cazurilor de COVID-19: „Toată lumea în cantonament, nu mai iese nimeni de acolo!”

6 jucători revin la FCSB » Cât de compatibil e sângele cu care se împrospătează lotul?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
steauaeuna
steauaeuna  •  15 August 2020, 11:06
Postat de 10aripa pe 15 August 2020, 08:39

Ce vă mao plăcea cand Dinamo si CFR aveau probleme...luați de aici, nu mai stati3la coadă!

Nu s- a bucurat nimeni prostule ca nu toata lumea e frustrata ca tine. Pampalaule...

mandru_de_a_fi_fc_fcsb_ist
mandru_de_a_fi_fc_fcsb_ist  •  15 August 2020, 08:54
Postat de johnwick pe 14 August 2020, 22:49

rinamu nu mai avea când să fie programată. conform regulament, 0-3. acum există un sezon întreg, când Steaua poate fi reprogramată

Il iubesc pe gigi! Iubesc fc fcsb! Batem in prima etapa cu 72-0

mandru_de_a_fi_fc_fcsb_ist
mandru_de_a_fi_fc_fcsb_ist  •  15 August 2020, 08:50

Il iubim pe Gigi...El e stapanul nostru...

Vezi toate comentariile (58)
Comentează