FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA, AZI, 20:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Rafael Bastos va debuta cu Astra: "În sfîrşit!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Brazilianul Rafael Bastos va debuta azi pentru CFR în partida cu Astra: "Abia aşteptam acest moment".

Clujenii încearcă să-şi regăsească strălucirea, după un început modest de campionat. Andrea Mandorlini va miza din primul minut al confruntării cu Astra pe mijlocaşul brazilian Rafael Bastos (25 de ani), cel care nu a fost folosit pînă acum pentru că a fost în urmă cu pregătirea. "Se ştie, în Brazilia, primul cadou pe care îl primeşti e o minge de fotbal. Pentru mine e mereu aceeaşi bucurie fantastică de a juca fotbal. Sînt nerăbdător să debutez pentru Cluj. Dacă antrenorul mă va alege, voi da totul pentru a-mi ajuta echipa. Sînt pregătit", a spus Bastos, ieri.

Fostul jucător al lui Sporting Braga ştie de ce are nevoie campioana pentru a depăşi lipsa de formă. "Trecem printr-un moment mai slab, dar sînt convins că două sau trei rezultate pozitive ne vor ajuta să ne redobîndim încrederea. CFR va redeveni în scurt timp echipa de care se temea toată lumea în Liga 1. Sînt jucători de valoare la Cluj. Ştiam asta înainte să semnez, iar după primele şedinţe de pregătire mi s-a întărit această convingere", a încheiat jucătorul sud-american.

"Trebuie s-o învingem pe Astra! Avem publicul alături de noi şi dorinţa de a arăta că înfrîngerea de la Timişoara a fost un simplu accident"
Rafael Bastos, mijlocaş CFR Cluj

"E prematur să ne gîndim la Champions League. În orice grupă vom pica, vom avea parte de mecuri teribile"
Rafael Bastos, mijlocaş CFR Cluj

Pleacă Traore la Napoli?
Siteul www.napolisoccer.net anunţă că Napoli şi-a reactivat interesul pentru ivorianul Lacina Traore. Potrivit sursei citate, napoletanii caută un atacant tînăr, numele jucătorului clujenilor fiind în agenda directorului sportiv Riccardo Bigon. Sursa citată arată că Napoli trebuie să plătească pentru Traore în jur de 4 milioane de euro, dar gruparea siciliană vrea să-l includă pe Roberto De Zerbi în afacere, pentru a obţine o sumă mai mică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
neeo77
neeo77  •  13 August 2010, 20:34

cum e ma cand sunteti furati de arbitri, la cat ati fost ajutati? e bine nu?va convine?

cluejean
cluejean  •  13 August 2010, 11:01

Rafael, mult succes pentru debut! Baga tot ce poti!

florinch
florinch  •  13 August 2010, 09:48

VREI SA CASTIGI 75-100$ PE SAPTAMANA LUCRAND LA CALCULATOR?TRIMITE UN E-MAIL LA CU TEXTUL "LUCRU ACASA" LA ADRESA: [email protected] SI VEI AFLA CUM.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează