FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Rainea a fost operat ieri dimineaţă la Spitalul Universitar » Două degete amputate!

Rainea traversează momente dificile
Rainea traversează momente dificile

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 21:01

Fostul mare arbitru internaţional va mai rămîne internat măcar încă o săptămînă.

Starea lui Nicolae Rainea, 79 ani, cel mai bun arbitru român all-time, rămîne stabilă, spun surse medicale. Adus de urgenţă în urmă cu 3 zile de la Galaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, fostul "central" a fost operat ieri dimineaţă la piciorul drept, la care a suferit complicaţii majore din cauza faptului că, înainte de Paşti, a păţit un accident incredibil: şi-a scăpat un cuţit în picior!

La Galaţi îi fusese amputat un deget, iar ieri i-au mai fost tăiate alte două degete. Rainea, care e diabetic, va rămîne sub observaţia doctorilor şi va mai sta internat cel puţin încă o săptămînă. El a fost vizitat în aceste zile de mulţi oameni din fotbalul românesc, între care şi şeful LPF, Dumitru Dragomir.

Rainea stă singur într-o rezervă a secţiei de chirurgie cardiovasculară şi se află sub îngrijirea unei echipe conduse de medicul Dragoş Trandafir.

3 prezenţe la CM şi una la CE a bifat Rainea în cariera de arbitru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
jascaru
jascaru  •  25 Iunie 2013, 07:55

Sa nu uitam ca Gheorghe Hagi, Mircea Lucescu şi Nicolae Rainea, clasaţi pe primul loc în clasamentul celor mai buni fotbalişti, antrenori şi arbitri români, asa ca taceti cu comentariile voastre si deschide-ti ochii mai bine

jascaru
jascaru  •  25 Iunie 2013, 07:51

Sunteti atat de inculti si n-aveti varsta necesara sa faceti comentarii. Tatal meu (D-zeu sa-l idihneasca (Ciobotaru Dumitru)) a fost f bun prieten cu D-nul Rainea si il stiu bine din casa noastra decand eram copil. E un om bun si ii multumim pt ceea ce a facut pt tara asta. Voi nu vedeti lucrurile decat cand cineva se duce si va amintiti de el. Rusine celor care fac comentarii aiurea fara sa stie. Apreciati ceea ce aveti pana nu e prea tarziu. Dati-le oameniloi meritul cuvenit ca sa simta ca au facut ceva pt tara asta si nu sunt ca voi care faceti comentarii. Eu cand ajung in tara o sa-l vizitez cu siguranta pt ca il respect si ne-a calcat pragul casei de copil

id45
id45  •  23 Mai 2013, 17:32
Postat de id45 pe 23 Mai 2013, 17:30

Nu esti dur ... esti tampit ... tu probabil nici nu erai nascut , cand acest om arbitra la Mondiale ! ... in viata oamenii mai au si probleme ... nu joaca toata ziua la pacanele si trag fumuri , clar !!!

Si se scrie mocca !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close