FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Rămâne Hermannstadt fără antrenor în plin play-out?! Vasile Miriuță: „Mă mai gândesc dacă semnez!”

Antrenorului Vasile Miriuță îi expiră înțelegerea cu Hermannstadt pe 30 iunie
Antrenorului Vasile Miriuță îi expiră înțelegerea cu Hermannstadt pe 30 iunie

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 20:47

Vasile Miriuță (51 de ani), antrenor Hermannstadt, a dezvăluit faptul că ar putea părăsi gruparea sibiană la finalul lunii iunie, când îi expiră contractul. 

Antrenorului Vasile Miriuță îi expiră contractul cu Hermannstadt pe 30 iunie. Deși a primit o ofertă de prelungire a înțelegerii până la finele sezonului în curs, tehnicianul sibienilor se gândește să spună „pas” ofertei. „Deocamdată, contractul meu se termină pe 30 iunie. Mă mai gândesc dacă semnez contractul de prelungire

Am primit astăzi acte adiționale în care se specifică că ni se prelungesc contractele până pe 10 august, la terminarea ediției. Mai am mâine să mă gândesc, până la jocul cu Sepsi. Nu mă grăbește nimeni”, a declarat acesta, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Vasile Miriuță: „A căzut înțelegerea!”

Lui Miriuță și staff-ului său li s-a promis că contractele le vor fi prelungite dacă echipa se va salva de la retrogradare. Schimbările recente din conducerea clubului, ci anume intrarea în administrație a Anamariei Prodan și a doi finanțatori de peste Prut, au schimbat situația la 180 de grade.

„Acum două-trei săptămâni mi s-a promis că se prelungește cu un an de zile contractul mie și staff-ului. Acum nu se mai prelungește, având o discuție cu șefii mei mi s-a spus că nu se mai poate acest lucru. Nu pot să spun că coincide sau nu cu venirea Anamariei. Eu am avut înțelegerea cu Claudiu Rotar, care acum mi-a spus că nu se mai poate. Înțelegerea era clară: salvez echipa de la retrogradare, mi se prelungește contractul automat. Acum, a căzut această variantă”, a dezvăluit Miriuță.

Pentru Hermannstadt, echipă aflată pe poziția a treia în play-out, urmează meciul din din deplasare cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, care va avea loc sâmbătă, 13 iunie, de la ora 17:00.

VIDEO. Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește mai multe știri despre Liga 1:

DDB, „injecție” nouă de capital la Dinamo » Suporterii trec de 20% din acțiuni

Regulă nouă în fotbalul românesc: la ce distanță trebuie să stea fotbaliștii de arbitri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  11 Iunie 2020, 22:29

posibil sa te cam pun pe faras,.....si tu acum o dai....cum ca "te mai gandesti, daca prelungesti".... asta e exact cum l-ai intreba pe milogul de Vintila, daca Becali iar intinde un nou contract.... :)) sau vb aia .... vulpea cand nu ajunge la struguri..... zice ca-s acrii :))) asa si miriuta :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează