FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ramos:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2007 00:00

"Steaua va avea cele mai mari dificultati in a se califica deoarece nu are niciun punct. Dar nu ne va fi usor cu Steaua, deoarece matematic inca pot trece de grupe. Cu siguranta va lupta impotriva noastra. Sunt convins ca va juca pe viata si pe moarte pentru a merge mai departe. Atata timp cat mai are sanse, va da totul", a spus Ramos, citat de presa spaniola.

Antrenorul echipei FC Sevilla, Juande Ramos, a declarat ca Steaua, urmatoarea adversara a formatiei spaniole in Liga Campionilor, are cele mai mici sanse de calificare dintre componentele grupei H, dar ca vor fi doua meciuri infernale, atata timp cat "ros-albastri" mai au sanse teoretice.

Fundasul Julien Escude a afirmat ca si in meciurile cu Steaua echipa sa trebuie sa castige, asa cum a facut-o cu Slavia Praga. "Trebuie sa jucam in acelasi mod: sa atacam, sa presam adversarul. Ne asteapta partide dificile. Avem aspiratii mari si vom munci din greu pentru a ne califica", a spus el.

Atacantul Luis Fabiano a subliniat ca victoria din meciul cu Slavia a adus incredere echipei spaniole. "Acum vom evolua cu mai mult calm, vom incerca sa castigam fiecare meci in parte", a comentat jucatorul FC Sevilla.

Un alt atacant, Frederic Kanoute, a declarat ca FC Sevilla are forta de a castiga grupa H a Ligii Campionilor. "Acum ca ne-am pus la punct in grupa voi da totul pentru a o castiga. Am pierdut primul meci, dar matematic este inca posibil sa incheiem grupa pe primul loc. Acesta este obiectivul meu acum. Daca terminam pe pozitia a doua nu va fi un dezastru, dar cred ca acest club ar trebui sa aiba cele mai inalte obiective. Inaintea acestui meci pierdusem trei sau patru jocuri la rand. Nu as spune ca eram in criza, dar atmosfera era tensionata", a spus Kanoute.

FC Sevilla a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, formatia Slavia Praga, in etapa a doua a grupei H. Acesta a fost primul succes al formatiei spaniole in Liga Campionilor, competitie in care participa pentru prima para in istorie.

Urmatoarele doua partide ale echipei Steaua in grupa H a Ligii Campionilor vor fi cu FC Sevilla, primul meci in deplasare, la 23 octombrie, iar al doilea la Bucuresti, la 7 noiembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează