FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

VIDEO Spectacol după miezul nopții! Cum au sărbătorit fanii Rapidului 99 de ani de la înființarea clubului

Foto Bogdan Dănescu
Foto Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2022 02:01 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 09:24

Fanii Rapidului au aprins sute de torțe în Giulești, marcând aniversarea de 99 de ani a clubului. 

25 iunie 1923 este data la care a luat naștere Rapid, una dintre cele mai longevive echipe de fotbal ale României. Giuleștenii și-au propus să cinstească momentul așa cum se cuvine. Seria de evenimente a început imediat după miezul nopții, când sute de suporteri s-au strâns și au aprins torțe în interiorul noii arene. 

Galeria Rapidului a afișat și un mesaj: „99 de ani de istorie curată / Împreună, mai puternici ca niciodată”.

Zi de sărbătoare în Giulești: programul evenimentelor

„Toată suflarea rapidistă se pregătește de sărbătoarea aniversării cu numărul 99! Sâmbătă, 25 iunie, la stadionul Rapid – Giulești, vom sărbători împreună penultima aniversare înainte de Centenar, toți rapidiștii fiind așteptați pe arena noastră, de la ora 17:00, pentru un eveniment special.

Spectacol după miezul nopții! Cum au sărbătorit fanii Rapidului 99 de ani de la înființarea clubului

Ziua va fi deschisă de la ora 16:00, în foayerul stadionului, acolo unde Biblia rapidiștilor, cartea «Glasul roților de tren», va fi reeditată.

La acest eveniment vor fi invitați de marcă, personaje principale în cartea scrisă de marele Ioan Chirilă, ca Necula „Rică” Răducanu, Ion „Puiu” Ionescu, Ion Motroc sau Viorel Kraus, însă vor participa și alte nume surpriză.

De la ora 17:30, pe stadion, se va disputa marea finală a turneului de FIFA22, organizat de FC Rapid 1923 eSports, însă și un meci cu invitați surpriză. La 18:30, băieții lui Adrian Mutu, inclusiv noile achiziții, vor ieși la un antrenament cu public, alături de suporterii pe care îi vor întâlni, în main-eventul zilei. 

De la 19:23, Galeria coboară din Peluză în teren pentru juca împotriva echipei de fotbal un meci demonstrativ”, se arată în comunicatul emis de giuleșteni pe site-ul oficial.

Citește și alte știri despre Rapid:

Fostul conducător de la Rapid, detalii despre perioada petrecută în Giulești: „Duceam o luptă de gherilă. Eram nefericit, neîmplinit”
GSP LIVE
Fostul conducător de la Rapid, detalii despre perioada petrecută în Giulești: „Duceam o luptă de gherilă. Eram nefericit, neîmplinit”
Mutu, mesaj pentru șefii Rapidului: „Mai vreau doi jucători, aceste posturi trebuie acoperite”
RAPID
Mutu, mesaj pentru șefii Rapidului: „Mai vreau doi jucători, aceste posturi trebuie acoperite”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează