FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid a mai bifat un transfer: „Mi s-a îndeplinit un vis!”

Rapid l-a transerat pe Albert Stahl / Sursă foto: Facebook @FC Rapid 1923
Rapid l-a transerat pe Albert Stahl / Sursă foto: Facebook @FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 12:56 / Actualizat luni, 30 august 2021 18:03

Rapid București, revelația Ligii 1, a anunțat astăzi transferul lui Albert Stahl (22 de ani), mijlocaș român care ultima oară a evoluat pentru Astra Giurgiu.

„Mă simt foarte fericit, mi s-a împlinit un vis, acela de a ajunge la o asemenea echipă de tradiție. Am simțit spiritul Rapidului chiar pe pielea mea, când am fost la meciul cu FCSB, iar de atunci pot spune că m-am îndrăgostit de acest spirit și abia aștept să îl simt și pe teren. 

Rapid înseamnă un club iubit, unic pentru suporterii pe care îi are și sunt norocos că pot juca aici”, a afirmat Stahl, după ce a semnat cu giuleștenii. 

Pe 25 august, tehnicianul Mihai Iosif anunțase public că-și mai dorește jucători la echipă. „Ar putea să mai vină 1-2 jucători până la încheierea perioadei de transferuri”, a declarat Iosif în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. Fereastra de mercato în Liga 1 se încheie pe 6 septembrie.

Stahl a dat probe la Borussia Dortmund

Albert Stahl și-a început cariera la UTA, unde a evoluat pentru grupele de copii și juniori. Tot la „Bătrâna Doamnă” a debutat și la seniori, el ajungând în 2019 la Astra Giurgiu. Cu un an înainte, în 2018, Stahl a dat probe la Borussia Dortmund.

În această vară, Stahl a fost și în atenția lui CSU Craiova. Albert Stahl a dorit 60.000 de euro la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar, pretenții cu care patronul Mihai Rotaru n-a fost de acord.

3 goluriși 3 assist-uri a reușit Albert Stahl în 39 de partide în ediția precedentă

10 jucători a transferat Rapidul în această vară: Al. Albu (Chiajna), Săpunaru (Kayseri), Cl. Belu (Hermannstadt), Ljuban Crepulja (Astra), Nicolae Carnat (CFR Cluj), Dragoș Grigore (Ludogoreț), Junior Morais (Gaziantep), Romario Moise (Astra Giurgiu), Younes Marzouk (Chiasso) și Albert Stahl (Astra).

VIDEO Victor Angelescu, critici la adresa FRF: „Nu înțeleg cum în Moldova se poate și la noi nu!”

Citește și alte știri despre Rapid: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
ucluj2011
ucluj2011  •  31 August 2021, 10:35
Postat de Liver Bird pe 31 August 2021, 08:40

Vai și amar de tine. Ai băiatule, ai ajuns deja mercenar și ai uitat de unde ai plecat... Ma faci sa râd, pai UTA e de 5 ori mai echipa de tradiție decât rapid, nesimțit de mercenar ce esti????

Serios dom'le?!? Așa ai auzit tu la aragaz?!? Trezește-te că sa făcut dimineață!!!

mike59
mike59  •  31 August 2021, 10:33
Postat de argus pe 30 August 2021, 17:30

Antrenor, transferuri si folosirea celor din lot Carnat, in lista cu jucatorii transferati, nu cumva este imprumutat de la CFR Cluj (Rapid urmand sa platesca pentru transfer 100 mii euro)? Apoi, ce face cu jucatorii adusi "pe posturi deficitare (precum Marzouk, inaintas) dar pe care nu-i foloseste? Culmea, ramas in 10, Rapidul doar se "blindeaza", scotand-ul pe Carnat si Rares Ilie, practic, a renuntat la doi jucatori capabili sa "hârtuiască" apararea adversă! "Bomboana pe colivă" a dlui Iosif a fost schimbarea lui Hlistei cu Alami (min. 90!?), mutare dupa care Craiova a marcat golul victoriei! Atentie mare! Daca Rapid va juca in continuare "dupa ureche", neglijand formrea unui nucleu de jucatori cu experientă (Săpunaru, Bălan, Dragos Grigore, Junior Morais... si tineri (Rares Ilie, Pănoiu, Hlistei, Sefer...), CRED că echipa nu poate performa. AŞ VREA SĂ MĂ ÎNŞEL în privinta antrenorului! AŞ vrea să dovedească că aşa-i bine, aşa se fac schimbarile, aşa se construieste o echipa, aşa se formeaza relatiile de joc, aşa...!

E foarte corect ce zici. A greșit schimbările. Clar. Dar să nu uităm că unde a ajuns Rapidul acum este rezultatul muncii jucătorilor și meritul lui Miță în primul rând. Știe să-i motiveze, să creeze legătura aia pozitivă de grup. Felul în care îi "încarcă" pe jucători și modul în care își dau sufletul pe teren e unic. Sincer nu văd în acest moment alt antrenor mai potrivit pentru Rapid. Sper ca în astea duă săptămâni echipa să își revină și să aibă rezultate bune în următoarele jocuri.

maccarone707
maccarone707  •  31 August 2021, 08:52
Postat de Liver Bird pe 31 August 2021, 08:40

Vai și amar de tine. Ai băiatule, ai ajuns deja mercenar și ai uitat de unde ai plecat... Ma faci sa râd, pai UTA e de 5 ori mai echipa de tradiție decât rapid, nesimțit de mercenar ce esti????

Clubul de fotbal UTA a fost fondat în anul 1945 de baronul Francisc Neuman, patron al mai multor fabrici din Arad: Fabrica de textile, Fabrica de spirt și drojdie. FC Rapid București este un club de fotbal din București, România. A fost fondat în 1923 de către un grup de muncitori de la Atelierele Grivița sub numele de Asociația culturală și sportivă C.F.R.. Rapid a câștigat de 4 ori titlul național și de 13 ori Cupa României. Care club e "mai de traditie" , nesimtitule?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează